Resultaten
Terug
di 18 sep 2018

Symposium Brainport Circulair

Kansen met Circulair Ondernemen

De Brainportregio biedt volop kansen voor een Circulaire Economie! Laat u informeren en inspireren tijdens het Symposium Brainport Circulair op dinsdag 9 oktober a.s.!

Circulaire economie biedt kansen
Onze economie ontwikkelt van een lineaire economie ('take-make-dump’) naar een circulaire economie waarin hergebruik van producten en grondstoffen centraal staat. In de Brainportregio zijn volop mogelijkheden voor een circulaire economie. De transitie naar een circulaire economie biedt economische kansen, maakt ons minder afhankelijk van de import van schaarse grondstoffen en draagt bij aan een schoner milieu.

Symposium Brainport Circulair
Tijdens het Symposium worden de circulaire mogelijkheden in de brainportregio met u gedeeld. Wij laten u zien dat circulair ondernemen economische kansen biedt en dat de transitie naar een circulaire economie vraagt om een nieuwe manier van denken en kijken: out of the box, over de grenzen van bedrijf of keten heen, overtuigd van de win-win van samenwerking.

Onder leiding van dagvoorzitter Michel Schuurman, directeur economie en politiek bij MVO Nederland, zullen daarnaast ook de deelnemers aan de eerste Circular Economy Challenge zich presenteren en u laten zien hoe zei de circulaire uitdagingen zijn aangegaan.

Gastsprekers van de avond zijn onder andere Bas Luiting, pionier van het eerste uur m.b.t. de toegepaste circulaire economie, en Bouwbedrijf De Meeuw, die inmiddels met succes materialen uit de bouw hergebruikt.

Inschrijven kan via: http://rabo.nl/01nl7c4p