Resultaten
Terug
vr 30 okt 2020

The Dutch Queen Tribute verplaatst!

Het concert van The Dutch Queen Tribute is in verband met de corona maatregelen verzet naar 21 mei 2021.

We hopen jullie dan te zien!

----

The show must go on!

Vijftig jaar geleden stond Queen voor het eerst op de planken in Cornwall, Engeland en om dat te vieren speelt The Dutch Queen Tribute een avondvullende show met hoogtepunten uit het hele oeuvre van de befaamde band. Bekende en minder bekende hits zullen de revu passeren: van Keep Yourself Alive tot The Show Must Go On, van Bohemian Rhapsody tot Another One Bites The Dust.

The Dutch Queen Tribute brengt een eerbetoon aan de band die nu groter lijkt dan ooit: geniet mee van een show, voortgestuwd door de onovertroffen energie die zo typerend is voor Queen live in hun hoogtijdagen.

The Dutch Queen Tribute

De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recent de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band.

Live brengt deze gelegenheidsformatie genaamd The Dutch Queen tribute een ode aan Queen, de band die steeds grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen. Verwacht geen verkleedpartij of parodie, maar een show voortgestuwd door de onovertroffen energie die zo typerend is voor Queen live in hun hoogtijdagen.

The Dutch Queen tribute speelt niet alleen de hits, maar ook het minder bekende materiaal.

De aanvang van de show is om 20:30. De zalen zullen openen om 19:30. 

Coronamaatregelen

In het Klokgebouw mogen we shows organiseren voor maximaal 1000 personen. Deze shows vinden seated plaats. We houden ons natuurlijk aan alle richtlijnen. Hierbij staat de veiligheid van de medewerkers, de artiest en natuurlijk ook de bezoeker centraal. 

Omdat de shows seated zijn, attenderen wij bezoekers er dus ook op om niet op te staan tijdens de shows, te verplaatsen of iets te gaan bestellen. Het is dus handig om genoeg in te slaan voordat de show begint en op tijd naar het toilet te gaan.

Het Klokgebouw beschikt over een luchtbehandelingssysteem met verse buitenlucht inblaas. Dit systeem heeft een capaciteit om het reguliere aantal van 5000 bezoekers van verse lucht te voorzien.