Resultaten
Terug
vr 11 aug

Tweede editie Tributeland wederom in het Klokgebouw

Op zondag 5 november 2017 zal in het Klokgebouw te Eindhoven de tweede editie van Tributeland plaatsvinden. Tot in perfectie spelen de bands op dit festival de muziek van grote bekende bands na. Onder andere tribute bands van Coldplay, Rammstein, Iron Maiden, Queen en Muse komen in november naar Eindhoven. 

Verspreid over twee podia worden de beste tribute bands van Europa, met als focus rockmuziek van de jaren ‘70 tot nu, aangevuld met het beste van eigen bodem. Zo kan de liefhebber van hardrock/metal genieten van tribute bands van Rammstein, Iron Maiden, Deep Purple en Volbeat, maar komt tevens de liefhebber van rock ruimschoots aan z’n trekken met tributes to Coldplay, The Cure en Foo Fighters. Als kers op de taart keren tevens drie van de populairste tributes van de eerste editie terug naar Eindhoven: Muse door Musest, Queen door Vipers (IT) en Pearl Jam door Once.

Tributeland gaat internationaal
Na de succesvolle eerste editie van Tributeland in Nederland vorig jaar, zal er dit jaar voor het eerst ook een editie plaatsvinden in Duitsland en wel in de Turbinenhalle te Oberhausen op zaterdag 4 november. Het programma daar bestaat uit zes tribute bands: Coldplay, Rammstein, Muse, Foo Fighters, Iron Maiden en Deep Purple.

Line –up Tributeland Eindhoven op zondag 5 nov:

       Coldplay by Coldplace (UK)
       Queen by Vipers (IT)
       Rammstein by Vannstein
       Muse by Musest
       Deep Purple by Purpendicular (UK)
       Iron Maiden by Up The Irons
       Foo Fighters by Four Fighters (UK)
       Pearl Jam by Once
       Volbeat by Volbeatz
       The Cure by The ObsCURE (BE)

De eerste tickets zijn reeds te koop voor het Earlybird bedrag van slechts € 17,50 (incl servicekosten). Reguliere tickets kosten vervolgens € 22,50. De kaartverkoop vindt plaats via www.ticketmaster.nl.

Check voor meer info: www.tributeland.nl