Resultaten
Terug
do 05 mei 2022

Volledige Line-up Dutch Technology Festival Bekend!

Na de aangekondigde vernieuwing een tijdje geleden, komt het Dutch Technology Festival met de volledige line-up dat zal plaatsvinden in het Klokgebouw! Het evenement vindt plaats op 11 & 15 tot en met 19 juni met als centrale locatie het Klokgebouw!

High Tech Ontdekkingsroute

Op 11 juni vindt de High Tech Ontdekkingsroute 2022 plaats in Brainport regio. Op verschillende hotspots zetten bedrijven hun deuren wagenwijd open: zo krijg je letterlijk een kijkje in de high tech-keuken van onze regio. Je ziet, ervaart en beleeft hoe technologie bijdraagt aan ons dagelijks leven.

Iedereen is welkom: van kinderen, tieners en hun ouders of opa’s en oma’s tot omwonenden, professionals en studenten. Je leert hier alles over nieuwe technische ontwikkelingen. Ontdek of techniek jou op het lijf geschreven is en kom ‘rondsnuffelen’ bij bekende bedrijven in onze regio. Deze dag is GRATIS en aanmelden is niet nodig. Er zijn 6 verschillende hotspots te vinden tijdens deze route!

Central Area

Tussen 15 en 18 juni staat technologie volop in de schijnwerpers op één centrale locatie: het Klokgebouw Eindhoven. In de Central Area stap je in de wereld van technologie. Hier maak je een TikTok-movie met je beste vrienden, is er alle ruimte om te leren over hoe technologie bijdraagt aan maatschappelijke vraagstukken en maak je kennis met high tech-bedrijven uit de regio.
In deze area staan diverse experiences, workshops en techtalks op het bomvolle programma.

Night of the Nerds

Op woensdag 15 juni vindt er een live-editie plaats van Night of the Nerds. Laat je onderdompelen in de wereld van technologie, innovatie en creativiteit.

Er is een bomvol programma samengesteld voor tech liefhebbers. Verwacht experiences, workshops, techtalks en een Night of the Nerds-quiz. Leer muziek programmeren, test en speel nieuwe games en stel al je vragen aan het University Racing Team die een eigen raceauto hebben gebouwd.

Mission Tech

Kinderen verwonderen over technologie. Speciaal voor Dutch Technology Festival 2022 wordt Mission Tech dit jaar weer live georganiseerd voor leerlingen uit groep 5 t/m 8. Je wordt verwonderd en enthousiast door al het moois wat technologie te bieden heeft. Maak kennis met de nieuwste vormen van gaming, bouw zelf een robot en doe mee met de spannende quiz. 

Quiz Night XL

Test je techkennis tijdens Quiz Night XL! Zijn jij en je vrienden of mede-studenten dé tech-kenners van Nederland? Strijd dan op donderdag 16 juni mee tijdens de succesvolle Quiz Night XL. Tijdens deze spannende quizavond krijg je diverse vragen voorgeschoteld: van Einstein tot iPhone. Weet jij alles over de wereld van wetenschap en technologie? Doe dan mee!

Tijdens Quiz Night XL is er ruimte voor een maximum van 1400 deelnemers: verdeeld over 280 teams van 5 personen. De avond is Engelstalig en wordt gepresenteerd door een quizmaster en co-host. Alle quizvragen zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te volgen.

Gaming & Esports

Ontmoet de beste gamers, casters, presentatoren, creators en esporters van de Benelux op dit unieke Gaming & Esports spektakel. Tijdens het Dutch Technology Festival zie je samen met duizend andere gamefanaten jouw favo-gamers aan de slag. Jouw favoriete gamers en games komen in het bomvolle programma voorbij met veel aandacht voor Minecraft, League of Legends, FIFA, Fortnite en nog veel meer.

Wil je de volledige line-up van het festival bekijken of meer informatie krijgen? Kijk dan op onze website in de agenda of op de website van Dutch Technology Festival! Waar zien wij jou deze dagen??