Resultaten
Terug
ma 06 jan 2020

Welke nieuwe voorzieningen zie jij graag op Strijp-S?

Bijzondere karakter borgen

Nu er zoveel gebeurt willen Trudo, Park Strijp Beheer, Woonbedrijf en Spoorzone BV waarborgen dat het bijzondere karakter van Strijp-S voor de toekomst behouden blijft.

Trudo werkt aan een herijkte visie op de Driehoek van Strijp-S, ruwweg het gebied tussen het Klokgebouw, Anton en Gerard en Area51. Verschillende stakeholders zoals bedrijven en bewoners zijn daarbij betrokken en ook de Trudo Challenge zorgde voor waardevolle input.

Maar Strijp-S is natuurlijk groter en het hele gebied is in ontwikkeling. De invulling van de (semi-)openbare functies op de begane grond van alle gebouwen speelt hier een belangrijke rol in. Om het bijzondere karakter voor de toekomst op de goede manier in te vullen wordt door adviesbureaus LAgroup en WYNE een toekomstvisie ontwikkeld waar jouw input voor nodig is.

Eerder in 2019 zijn veel partijen gesproken over hoe Strijp-S zich zou moeten ontwikkelen in de toekomst. Er zijn ook interviews met gebruikers van Strijp-S gehouden en er is een enquête gehouden onder een groot aantal zakelijke huurders. Hoe vinden ze dat Strijp-S zich ontwikkelt? Hoe levendig is het gebied nu echt? De enquête die nu uitstaat is bedoeld voor bewoners en bezoekers van Strijp-S om aan te geven hoe zij het gebied ervaren. Welke voorzieningen bezoek je op Strijp-S? En welke nieuwe functies zou je graag willen zien op Strijp-S?

Internationaal creatief district

"Strijp-S is in transitie, we willen niet geforceerd vasthouden aan het verleden, maar voortbouwen op wat er in de afgelopen jaren is bereikt, door verandering te omarmen en te versterken”, geven Erik en Tony aan over het proces tot nu toe. En lichten al een tipje van de sluier over wat Strijp-S zou moeten worden: ”Strijp-S laten doorgroeien tot een internationaal gezien tot de verbeelding sprekend creatief district, waar ook buiten de evenementen om veel meer levendigheid is en waar creativiteit, technologie en design centraal staan”.

Vul de enquête in

Via deze de volgende links kan je als bewoner of bezoeker van Strijp-S je mening geven over de toekomst van het gebied. De enquête sluit op 6 januari aanstaande.

Ben je bewoner? Vul dan deze enquête in.
Ben je bezoeker? Vul dan deze enquête in.