Resultaten
Terug
wo 30 aug

Zondag 10 september; Dutch Chili Fest

Op zondag 10 september 2017 vindt de zesde editie van het Dutch Chili Fest plaats in Het Klokgebouw. Deze ode aan dit pikante pepertje vertaalt zich in een dag vol spicy eten en ander soortig vermaak.

La Fiesta Picante
Dutch Chili Fest is het enige Nederlandse festival dat geheel in het teken staat van de chilipeper. Een veelzijdig vruchtgroente die je in vuur en vlam kan zetten, maar soms ook onverwachts zoet kan smaken. Professionals en amateurs bieden hun heet gepeperde producten aan op de markt, er zijn wedstrijden om te bepalen wie de grootste portie pittigheid aankan, er is cutting edge music en natuurlijk een uitgebreid aanbod van lekker eten.

Nieuwe organisatie
Na 5 succesvolle edities is het tijd voor oprichter Herald Coolbergen om het stokje over te dragen aan Leo Hoeksema van Bureau Zwaardvis en zijn vrouw Laura van de Voort. Het duo was eerder (mede-)verantwoordelijk voor de organisatie van onder meer Ticket for Tibet in Amsterdam en de Eindhovense festivals Brandend Zand en Versche Vangst. Dutch Chili Fest geeft hen de kans om hun liefde voor muziek, festivals en duurzaamheid te combineren met een andere grote passie: food!

Flaming Hot
Dutch Chili Festival is dit jaar hotter dan hot. Met een extra buiten-area, aan de voorkant van het Klokgebouw en een vernieuwd programma is Dutch Chili Fest toe aan de volgende stap. Het pittigste festival van het zuiden introduceert dit jaar een grotere markt, een area voor kinderen en een VERS Academy programma. Met twee buiten area’s en twee indoor hallen is Dutch Chili Fest klaar voor alle weerscenario’s.

Zondag 10 september 2017
12:00u – 20:00u
Toegang is gratis 
www.dutchchilifest.nl