Resultaten
Culture

Alegría Festival

Terug

Op zondag 23 juli is het zover, de vierde editie van Alegría Festival!

Het Ketelhuisplein op Strijp-S staat dan weer geheel in het teken van Alegría Festival! Alegría is een gratis Latin en Caribisch festival in Eindhoven waar iedereen welkom is! Een festival waarbij je kan genieten van Latin live muziek, Latin dj’s, een wereld markt met verschillende producten en diensten, heerlijk eten en drinken, dansworkshops en allerlei doe-activiteiten voor jong & oud! Alegría heeft aan iedereen gedacht. We heten jullie dan ook van harte welkom op zondag 23 juli vanaf 14.00 tot 22.00 uur op het Ketelhuisplein!

Op Alegría hebben wij ook onze eigen wereldse markt, Mercado, waar je lekker langs onze marktkraampjes kunt wandelen met verschillende leuke producten en diensten. Ook aan de kinderen is er gedacht, er is een speciale Kids Area waar spellen en activiteiten zullen plaatsvinden. Voor ieder wat wils, niemand hoeft zich op Alegría te vervelen!

Het eten mag natuurlijk ook niet missen! Over het hele terrein zijn er eetkraampjes aanwezig met wereldse gerechten die variëren van Mexicaans, Cubaans, Venezolaans, Jamaican BBQ, Surinaams tot Caribbean food. Er zijn deze dag voldoende eetplekken aanwezig, waar samen kan worden genoten van al het lekkere eten! Op Alegría Festival zijn er standaard drankjes aanwezig, maar ook cocktails en andere wereldse dranken mogen natuurlijk niet ontbreken op dit evenement! Net zoals de eerdere edities van Alegría Festival zijn de dans area’s Salsa, Bachata en Kizomba weer aanwezig. Er zijn voldoende activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld onze verschillende dansworkshops. Maar er valt zeker meer te zien dan alleen de dansvloer.

Alegría Festival een dag vol ALEGRÌA voor jong & oud!

Algería Festival wordt ook dit jaar medemogelijk gemaakt door:

  • Santiago de Cuba – Salsabar, Eindhoven
  • Salsa Breeze – Maandelijks Latin evenement, Aquabest
  • YZZO Events – Evenementenbureau, Eindhoven
  • Salsa Sensation – Dansschool, Eindhoven


Deze partijen zijn dus geen onbekenden in de wereld van evenementen & entertainment. De passie voor de Latijns-Amerikaanse en Caribische cultuur heeft hen samengebracht en zo kwamen zij met het initiatief dit te willen delen.