Resultaten

Ateliers

Ateliers

Zoek je werkruimte op Strijp-S? Midden in het creatieve hart van Eindhoven, van Brainport? In een markant en herkenbaar gebouw? Dan is het Klokgebouw de plek waar je wilt zitten!

In dit imposante monument, getuige van een industrieel verleden, maar helemaal aangepast aan de eisen van deze tijd. Te midden van interieuroplossers, architectenbureaus, raadgevende engineers, fitnessbedrijven, een uitgeverij, innovatieve culinaire initiatieven, een centrum voor popmuziek, designers, conceptontwikkelaars, grafische bedrijven ... En niet in de laatste plaats van organisatoren van concerten, danceparty's, festivals, exposities en andere publiektrekkers in de immens grote evenementenhallen onder in het Klokgebouw. Een bijzonder inspirerende omgeving!

Van alle gemakken voorzien 
In het Klokgebouw zijn ateliers te huur van 25 tot 150 m². Met huurprijzen variërend van € 150,- tot € 800,- per maand (excl. BTW). Uiteraard is overal centrale verwarming, via een hypermoderne WKO-installatie die veel units ook van koeling voorziet.

De servicekosten bedragen € 30 per m² per jaar (excl. BTW). Daarin is bij normaal gebruik ook de verwarming, koeling en het stroomverbruik begrepen. Er zijn meer dan voldoende toiletten voor gemeenschappelijk gebruik, verschillende liften en in de entreeruimte is een ontvangstbalie.

Interesse in een werkruimte in het Klokgebouw? 
Neem dan via het inschrijfformulier op de website www.driehoekstrijps.nl contact op met Trudo.