Resultaten

Evenementenhallen

De cultuurhallen

De immense cultuurhallen in het Klokgebouw zijn samen goed voor maximaal 10.000 bezoekers.

Het Klokgebouw is niet te missen voor gasten die Eindhoven vanuit Amsterdam of Rotterdam binnen treinen. En dat zijn er nogal wat! Immers, de vroegere productielocatie van Philips is niet alleen een aantrekkelijke plek voor jonge, innovatieve ondernemers uit de creatieve en culturele industrie. Onderin het gebouw ontvangen de immense cultuurhallen, die zo'n belangrijke rol spelen in de transformatie van Strijp-S, -maximaal 10.000 bezoekers per evenement. Sinds de hallen worden ingezet voor hoofdzakelijk culturele festivals en evenementen, trekken ze zo'n 300.000 bezoekers per jaar.

Samen met het tegenover het gebouw gelegen evenemententerrein zelfs ruim 500.000 bezoekers per jaar. De hallen zijn inmiddels ingrijpend gerenoveerd. Een bijzonder geslaagd project, waarbij de authentieke industriële uitstraling volledig is behouden en de faciliteiten en mogelijkheden voor programmamakers aanmerkelijk zijn verbeterd en uitgebreid. De hallen zijn afzonderlijk of in totaliteit te huren. Heeft u aan de hallen alleen niet voldoende of ook meerdere kleinere ruimtes nodig, dan is uitbreiding ook te realiseren met gebruik van Hotel Blue Collar of Popcentrum PopEi, twee ondernemingen die in de zijvleugels van het Klokgebouw gevestigd zijn. Beide zijn binnendoor bereikbaar en in sommige gevallen een welkome aanvulling op de hallen.

Publiektrekkers

In de cultuurhallen van het Klokgebouw vinden spraakmakende nationale en internationale evenementen plaats. Enkele grote jaarlijkse publiektrekkers zijn; Awakenings, Dutch Design Week en Speedfest.

Contact

Via het contactformulier kunt u meer informatie opvragen over de verhuur van de de hallen. De hallen zijn ook te huur voor congressen en business events. Organisaties die meer willen weten over de fact & figures van het Klokgebouw, het evenementen terrein op Strijp-S en de expo verdiepingen van het Veem kunnen hier terecht