Resultaten
Culture

Food & Fashion Festival

Terug

Mode maakt de mens. Studenten van Summa Fashion blinken uit in het ontwerpen en creëren van exclusieve mode-items. Vol trots tonen zij hun (eindexamen)werk tijdens het Food & Fashion Festival op 22 juni in het Klokgebouw.

Kom ook en neem een voorproefje op de creaties van de verse vakspecialisten met lef, voordat zij de wijde wereld van de mode betreden. Er zijn twee shows:

Prijs per ticket: € 12,80 inclusief 2 consumptiebonnen t.w.v. € 1,25. 
Om het horecagedeelte en de examenwerkstukken van de industriële productontwerpers te bezoeken heb je geen tickets nodig.

Food
Over voorproeven gesproken: studenten van Summa Horeca zorgen tijdens het evenement voor hapjes en drankjes om van te watertanden. Maak kennis met deze gepassioneerde horecastudenten, die met durf en ambitie de horeca van de toekomst gaan bepalen.

 

Vernuft

Niet alleen op de gebieden van fashion en horeca zijn creativiteit en vindingrijkheid aan de orde van de dag. Studenten van de opleiding Technicus industrieel product ontwerpenpresenteren hun eindexamenwerkstukken. Zij zijn de uitvinders van vandaag, werkend aan het vernuft van morgen.