Resultaten
Pop

80's 90's & 00's Radio Party

Terug

Zaterdag 13 januari 2024 is het feest der feesten weer terug in het Klokgebouw in Eindhoven. Voor velen is de 80’s 90's & 00’s Radio Party een vaste aantekening in de agenda en dit staat bekend als een jaarlijkse reünie. Ben je een keer naar een 80’s 90’s & 00’s Radio Party geweest dan is de kans groot dat je jaar na jaar terug blijft komen.

Wat kun je verwachten? De lekkerste danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s, waar natuurlijk de verlichte dansvloer, spiegelbollen, supergave lichtshows en spectaculair entertainment niet kunnen ontbreken.

Kortom: de grootste pop-up discotheek met de hele avond de beste, de lekkerste en meest swingende floorfillers in een niet te vergeten sfeertje. Stilstaan is onmogelijk, dus mis het niet!

 

80’S AREA

De lekkerste danceable hits uit de 80's waar natuurlijk de verlichte dansvloer, spiegelbollen en échte dance classics niet kunnen ontbreken. Een flinke bus haarlak, een kam, omhoog dat haar en gaan!

 

90’S AREA

Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige herinneringen en hits uit de 90's. Klaar om met de voetjes van de vloer te gaan? Ga helemaal los op hits als 'Rainbow In The Sky' van DJ Paul Elstak of 'Let's Get Loud' van Jennifer Lopez

 

00’S AREA

Kun jij het ook niet laten om je volumeknop harder te zetten en volledig los te gaan als er een klassieker zoals Cascada op de radio komt! Goed nieuws, deze avond mag je de hele de avond los gaan op jouw favoriete hits uit de 00’s!

 

FOODAREA

Uiteraard ontbreekt ook onze foodcorner niet dus wil je even uitblazen en bijtanken dan kun je terecht in onze gezellige foodarea.

 

DON’T FORGET

Noteer: zaterdag 13 januari, Klokgebouw Eindhoven. De hele avond de beste, de lekkerste en meest swingende floorfillers in een niet te vergeten sfeertje. Stilstaan is onmogelijk!

 

De 80's 90's & 00's Radio Party is powered by Radio 10 Brabant.