Resultaten
Public

Alegria Festival

Terug

Alegria betekent vreugde en blijdschap en dat is precies wat we jou willen laten beleven tijdens Alegria Festival. Een super vrolijk en zomers cultureel festival voor jong en oud. Heerlijk eten, dansen, spelen, genieten van lekkere muziek en vele andere extra’s!

Ieder jaar zorgt Alegria ervoor dat het Ketelhuisplein op Strijp-S in Eindhoven geheel omgetoverd wordt tot een Latijns-Amerikaans en Caribische bestemming.  Alegria is een gratis Latin en Caribbean festival in Eindhoven waar iedereen welkom is. Een festival waar je kunt genieten van live Latin muziek, Latin Dj’s, een wereldmarkt met verschillende producten en diensten, heerlijk eten en drinken, dansworkshops en allerlei doe-activiteiten voor jong en oud. Alegria heeft aan iedereen gedacht!

Geniet van de muziek en de verschillende activiteiten op onze wereldmarkt. Je kunt deelnemen aan dansworkshops of kijken bij de verschillende kraampjes die leuke producten en diensten aanbieden. Ook voor de kinderen zijn er verschillende spellen en activiteiten. Ook zij zullen zich niet vervelen.

Op het festivalterrein zijn diverse eetkraampjes te vinden met overheerlijke wereldse gerechten. Er zullen deze dag voldoende eetplekjes zijn. Hier kan er samen intiem en gezellig geproefd worden van al het lekkers wat er te eten is! Cocktails en andere wereldse drankjes mogen deze dag natuurlijk niet ontbreken..