Resultaten
Culture

Alegria Festival 2022

Terug

Alegria Festival 2022

Zaterdag 23-07-2022 & zondag 24-07-2022

Let's celebrate the summer with lots of A L E G R I A!
Op 23 en 24 JULI 2022 wordt het Ketelhuisplein op Strijp-S weer omgetoverd tot een Latin & Caribbean paradijs tijdens het ALEGRIA FESTIVAL!

Een dag die geheel in het teken staat van het verspreiden van liefde en beleving van de Caribische en Zuid-Amerikaanse cultuur. Zo kun je lekker genieten van de leukste Latin muziek, onze mercado wereldmarkt, exotische foodtrucks, dansworkshops en verschillende activiteiten voor kids. Want Alegria is voor jong en oud!

Wil je vooral genieten en proeven? Bij onze foodtrucks kun je genieten van de lekkerste smaken van Mexico, Peru, Jamaica, Curaçao y mucho mas! Je kunt ook allerlei typische Latin & Caribbean drankjes en cocktails proeven.

Hou je meer van doen en dansen? Doe aan het begin van de dag mee met een van onze dansworkshops voor zowel beginners als gevorderden. Ook kun je de hele dag dansen in onze dansarea's.

Wil je liever struinen of ontspannen? Dan kun je ook chillen in onze seating area aan een tafeltje. Of loop langs onze kleurrijke Mercado-kraampjes met wereldse producten.

Er zijn verschillende area's: KIZOMBA | SALSA | BACHATA en LIVE AREA. Waar je de hele dag kunt swingen, dansen en genieten van de beste Latin & Caribbean hits!