Resultaten
Pop

Chef'Special

Terug

Chef’Special show in het Klokgebouw

Vanwege de coronamaatregelen is het concert van Chef'Special verplaatst van 10 december 2021 naar 28 mei 2022. De reeds gekochte tickets blijven geldig, we hopen jullie dan te zien! 

De Haarlemse band brak in Nederland door met de hit ‘In Your Arms’ en ontvingen ze een platinum award voor het album ‘Passing Through’. Voor het album ‘Amigo’ ontving de band een Edison en scoorde de band hits als ‘Amigo’, ‘Nicotine’ en ‘Try Again’. Chef' Special gaf eerder uitverkochte concerten in de AFAS Live, Ziggo Dome en speelde op festivals als Lowlands, Concert at SEA en Pinkpop. 

Het optreden staat naast de bekende tracks van de band in het teken van het nieuwe album ‘Unfold’.

Tickets
€39,95 (incl. servicekosten)
• Servicekosten zijn €2,95 per ticket
• Maximaal 8 tickets per bestelling
Tickets zijn verkrijgbaar via deze link

EERLIJKE TICKETS VIA GUTS
Tickets voor deze shows worden verkocht via GUTS. Dit bedrijf gebruikt innovatieve technologie om eerlijke tickets te verspreiden. Deze digitale tickets gaan ongewenste doorverkoop en zwarthandel tegen.

Bij de entree kan worden gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het ID-bewijs. De informatie die wordt uitgevraagd bij de aankoop van een ticket kan ook worden gebruikt om je als bezoeker beter te informeren over de show.

Let op: je kan enkel tickets bestellen als je een mobiele telefoon hebt. Deze moet SMS kunnen ontvangen.

Gerelateerde evenementen

Agenda