Resultaten
Business

Crafted Festival

Terug

VISITEKAARTJE VOOR DE TOEKOMST

Crafted wordt georganiseerd door studenten van Summa Fashion, Summa Wonen & Design, Rock City Institute, Metal Factory, Summa Horeca, Summa Brood & Banket, Summa Uiterlijke Verzorging en Summa Engineering. Zij worden ondersteund door docenten, een groot aantal bedrijven uit de regio en studiegenoten van andere richtingen. Crafted is het gezamenlijke visitekaartje voor de toekomst.
 

KOM OOK!

Ben je een middelbare scholier en benieuwd wat het creatieve vakmanschap je kan brengen? Een werkgever op zoek naar creatieve nieuwe krachten? Een studiegenoot, docent, vriend, familielid? Of wil je geïnspireerd raken door creatieve vakmensen? Wij zien je graag op Crafted!
 

10 JAAR ROCK CITY INSTITUTE!

Dit vieren we op Crafted met optredens van (oud)studenten en docenten in het Klokgebouw, Popei en Blue Collar Hotel. In de afgelopen tien jaar zijn de studenten van Rock City Institute aardig geïnfiltreerd in het culturele leven in Eindhoven en daarbuiten. Door elke dag kansen te benutten en te netwerken, werken ze keihard om iets in de muziekwereld te kunnen betekenen. Naar aanleiding van een onderzoek naar studenttevredenheid, werd Rock City Institue drie jaar op rij door Keuzegids mbo verkozen tot topopleiding.

Gerelateerde evenementen

Agenda