Resultaten
Dance

Crazyland

Terug

Crazyland – Rehab Hospital

Crazyland gaat na het succes van de editie in 2020 nog eens het feest overdoen in Het Klokgebouw. In 2022 zal Crazyland in het thema staan van de Rehab Hospital. Afkicken moesten we allemaal zeker toen afgelopen tijd door Corona geen events meer door mochten gaan. Maar hulp komt eraan!

Crazyland
De allereerste kaarten voor Crazyland werden verkocht in Maart 2000. Alweer ruim 21 jaar terug. Het feest was al gelijk een groot succes. Crazyland staat bekend om zijn mooie publiek, goede man/ vrouw verhouding, streng deurbeleid, het beste entertainment en het mooiste decor. Nu 21 jaar later en 52 edities verder met locaties als Hemkade, HMH, Matrixx, Outland, Tropicana en meerdere hostings op Dance Valley komt Crazyland terug voor een tweede editie in Het Klokgebouw. Eindhoven kan niet meer om Crazyland heen.

Het Klokgebouw zal weer omgetoverd worden door het decor team compleet in stijl. Daarnaast zijn er top dj’s van deze tijd en hele gave hostings. En wat past er beter na deze periode van vele beperkingen en weinig vertier door corona, dan het thema Rehab Hospital. Afkicken moeten we zeker van al die events waar we niet meer heen mochten gaan.

Met dit thema kan volledig losgegaan worden. Alles wat met dit thema te maken heeft mag. Je kunt het zo gek niet bedenken. En mocht je geen inspiratie hebben, kun je in het volledig wit, roof of een rood witte combi ook gewoon binnenkomen.

Wees er snel bij en voorkom een gedwongen opname!

Tickets
Crazyland is na 21 jaar nog steeds ieder event van tevoren uitverkocht. 5 Maart komt de nieuwste editie eraan, dus wees er snel bij. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.

Early Bird: €43,35 (incl. €3,60 servicekosten)
Normaal: €48,10 (incl. €3,60 servicekosten)
VIP: €58,10 (incl. €3,60 servicekosten)