Resultaten
Dance

De 80’s 90’s & 00’s Radio Party

Terug

De 80’s 90’s & 00’s Radio Party

“Make Memories Again”

Zaterdag 14 januari 2023 is het feest der feesten EINDELIJK weer terug in het Klokgebouw in Eindhoven. Voor velen is de 80’s 90's & 00’s Radio Party een vaste aantekening in de agenda en dit staat bekend als een jaarlijkse reünie. Ben je een keer naar een 80’s 90’s & 00’s Radio Party geweest dan is de kans groot dat je jaar na jaar terug blijft komen. We gaan herinneringen terughalen en nieuwe herinneringen maken tijdens deze spectaculaire editie in het Klokgebouw Eindhoven! Drie decennia met ieder decennium een eigen area. Van de jaren 80 tot de 00’s. Per area waan je jezelf in een ander tijdperk! Aankleding en entertainment in stijl, spectaculair licht en geluid, sfeer en gezelligheid! We gaan er vooral voor zorgen dat jullie de tijd opnieuw zullen ervaren en herinneren. 

Per area gaan we terug naar jouw decennium!

80’S AREA
De lekkerste danceable hits uit de 80's waar natuurlijk de verlichte dansvloer, spiegelbollen en échte dance classics niet kunnen ontbreken. Een flinke bus haarlak, een kam, omhoog dat haar en gaan!

90’S AREA
Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige herinneringen en hits uit de 90's. Klaar om met de voetjes van de vloer te gaan? Ga helemaal los op hits als 'Rainbow In The Sky' van DJ Paul Elstak of 'Let's Get Loud' van Jennifer Lopez

00’S AREA
Kun jij het ook niet laten om je volumeknop harder te zetten en volledig los te gaan als er een klassieker zoals Cascada op de radio komt! Goed nieuws, deze avond mag je de hele de avond los gaan op jouw favoriete hits uit de 00’s!

FOODAREA
Uiteraard ontbreekt ook onze foodcorner niet dus wil je even uitblazen en bijtanken dan kun je terecht in onze gezellige foodarea.

DON’T FORGET
Noteer: zaterdag 14 januari, Klokgebouw Eindhoven. De hele avond de beste, de lekkerste en meest swingende floorfillers in een niet te vergeten sfeertje. Stilstaan is onmogelijk! Mis het niet! De 80’s 90’s en 00’s Radio Party 2023 gaat geweldig worden!