Resultaten
Sport

EK Squash 2022

Terug

EK Squash 2022

Het grootste squashtoernooi van Europa, het EK Squash komt in 2022 naar Nederland. Europa’s beste spelers zullen het in de week van 27 april t/m 30 april in teamverband tegen elkaar opnemen. De organisatie van het kampioenschap is in handen van de Nederlandse Squash Bond, Squash Time Eindhoven en pakketdienst DPD, die zich als hoofdsponsor heeft verbonden aan de sport

Evenement voor iedereen

Gedurende het EK Squash worden er verschillende side-events georganiseerd om niet alleen squashers, maar een bredere doelgroep bij het evenement te betrekken. Van woensdag t/m zaterdag komen er op uitnodiging van sponsoren en partners, kinderen, senioren, studenten en buurtbewoners van het Klokgebouw naar het EK Squash kijken. Meer informatie over deze side-events zal snel bekend worden gemaakt.

Kaartverkoop

De tickets voor dit spektakel zijn nu verkrijgbaar via deze link. Er zijn tickets verkrijgbaar voor dagsessies of avondsessies. In iedere sessie worden er twee wedstrijden gespeeld. Maar er zijn ook combitickets verkrijgbaar voor de hele dag tegen een voordelig tarief.

 

Gerelateerde evenementen

Agenda