Resultaten
Culture

EMOVES Urban Culture Festival

Terug

EMOVES Urban Culture Festival

Op 10 juni tovert EMOVES het Ketelhuisplein in Eindhoven om tot een urban speelparadijs voor kids. Tijdens het Level-Up! Festival worden er talloze workshops, challenges, parcours en voorstellingen georganiseerd om kinderen van 4 tot en met 12 jaar kennis te laten maken met alles wat Urban Eindhoven te bieden heeft. Op deze sportieve en creatieve dag kunnen ze leren en spelen bij onze areas met onder andere BMX, skate, free-running, (hiphop) dans, steppen, freestyle basketbal en zelfs graffiti!

Dit jaar is er een spectaculair programma voorbereid vol met clinics & workshops die de nieuwsgierigheid, creativiteit en sportiviteit van kinderen zullen prikkelen. Van het leren van Hiphop-dansmoves of graffitispuiten, skaten tot een potje street-basketbal. Na het volgen van de clinics en challenges ontvangen de kids een gave badge als beloning. Er zijn er in totaal 14 om te verdienen, dus spaar ze allemaal!

Gedurende de dag zijn er toffe live optredens, showcases en natuurlijk ook heerlijke hapjes en drankjes zodat ook ouders zich geen seconde hoeven te vervelen.

Voor sommige workshops geldt een beperkt aantal plaatsen, dus we raden aan om je snel jouw workshop rittenkaart te bemachtigen om een plekje te garanderen bij de workshops.
Op = op, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent!

Ook handig om te weten; Neem je zelf niet deel aan de workshops & activiteiten van het festival dan is de festival geheel GRATIS als toeschouwer!

Gerelateerde evenementen

Agenda