Resultaten
Culture

Guido Weijers

Terug

Eén man, één microfoon en echte, rauwe stand-up

Cabaretier Guido Weijers staat op donderdag 16 september, vrijdag 17 september en zaterdag 18 september in het Klokgebouw te Eindhoven. Donderdag staat hij samen op het podium met Tisjeboy Jay. Op onze industriële locatie speelt hij vijf voorstellingen en wordt een special opgenomen.

Guido Weijers komt met een unieke stand-up comedy show. “We bouwen weer ons eigen theater!”. In de voorstelling laat Guido Weijers zichzelf zien in de meest pure vorm. De fremdkörper van de theaterwereld gaat niets uit de weg. Wat nou maaiveld? Wat nou hakblok? Iemand moet z’n nek uitsteken. Dan maar met humor. Om 18:00 uur en 21:00 uur neemt hij je mee naar de rauwe basis van stand-up comedy. 

Extra Show: Guido Weijers x Tisjeboy Jay
Donderdag 16 september duiken Guido Weijers en Tisjeboy Jay samen het podium op in het Klokgebouw. Met een mix van rauwe stand-up comedy en boordevol positiviteit nemen Jay en Guido je mee in een avond vol plezier! De show start om 20.00 uur. De tickets worden verkocht via eventix voor 2 personen. Dit omdat de zaal ingedeeld is in zitjes van twee. Het is niet mogelijk om specifieke plekken te reserveren. Ook voor deze show is testen voor toegang niet nodig.

“In bestaande theaters blijven, zonder verplicht testen, nog steeds 75% van de stoelen leeg. Omdat ik altijd wil laten zien wat wel kan, bouw ik maar wederom m’n eigen theater. Dit keer voor minimaal 500 personen. Wij kunnen in deze vorm straks meer mensen binnenlaten dan welk theater dan ook in NL. Zelfs meer dan Carré. Het is fijn dat bij ons elke stoel bezet mag zijn! Ik kijk er enorm naar uit om op deze manier weer grote groepen een avond vol stand-up comedy te kunnen geven. Ook hoop ik dat dit idee door veel collega’s, veel theaters en zalen wordt overgenomen”.

  • Voor deze voorstelling is geen testen voor toegang nodig
  • Met support-act