Resultaten
Sport

Het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms

Terug

Het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms komt naar Eindhoven!

  • Het NK-Escape Rooms is terug en komt met “The Heist” naar Eindhoven. Met de nieuwste editie hebben de makers van het NK-Escape Rooms de lat hoog gelegd. Je gaat namelijk als deelnemer van het NK aan de slag met het stelen van een streng beveiligd kunstwerk. Ben jij klaar voor de kunstroof van de eeuw?

The Heist of the Century
5 rondes passeren de revue om de “Heist of the Century” te realiseren. En dat real-life!
Spanning, teambuilding en een tikkende klok leiden tot een waanzinnige climax. Stel je gezelschap van 4 á 5 personen samen en verkrijg circa 6 uur Escape plezier tijdens het spelen van The Heist. Uiteindelijk mag het winnende team zich uitroepen tot Nederlands Kampioen Escape Rooms 2023!

5 unieke rondes met een enerverende climax!
Eer en vermaak staan tijdens de komende editie hoog in het vaandel. Daarnaast wint het winnende team een volledig verzorgd weekend naar Parijs en zijn er talloze kleinere prijzen te winnen tijdens de verschillende rondes.

  • Ronde 1: Een home escape die start in januari. Je kiest zelf een moment om de game te spelen en maakt kennis met de wereld van kunstroven.
  • Ronde 2, 3 en 4: In februari en maart zijn er meerdere datums beschikbaar gesteld om in Eindhoven daadwerkelijk een Heist uit te voeren. Plan een vluchtroute, hack het security systeem en steel een schilderij aan de hand van uitdagende puzzels en opdrachten.
  • Ronde 5: de laatste ronde zal plaatsvinden op 15 april. In een heuse TV show at Home wordt bekend wie Nederlands Kampioen Escape Rooms wordt.

Ben jij klaar voor The Heist?
Er zijn nog enkele tickets voor een gereduceerde prijs beschikbaar. Ben je gek op “Escapen” en wil je met jouw gezelschap meedoen in Eindhoven? Meld je dan nog snel aan voor The Heist!