Resultaten
Culture

Jams & Gems Festival

Terug

Als schatgravers presenteren The Ruggeds de hidden gems, rough diamonds en 24 carat acts uit de muziek en dansscene. We gaan onze buit delen met de wereld en zoveel mogelijk mensen en communities samenbrengen op ons festival: Jams & Gems. 

Tot en met 26 april loopt er een crowdfundingactie waarbij alle donaties, groot en klein, van harte welkom zijn. We hebben een aantal leuke tegenprestaties op een rij gezet! De link voor de crowdfundingactie vind je hier!

PROGRAMMA

Het dagprogramma is volledig gratis te bezoeken en vindt plaats op 16 juli op en rondom het Ketelhuisplein in Eindhoven. Geniet daar van live muziek, een vintage market, de lekkerste hapjes en drankjes, kunst, dans, optredens en nog veel meer. 

Dit zijn al de perfecte ingrediënten voor het leukste feestje van de zomer, maar toch doen we er nog een schepje bovenop. Zo organiseren we in de week ervoor al dansworkshops, filmavonden en meet & greets. Na het dagprogramma gaan we lekker door op niet één, maar twee clubnights: Connect the Odds en Tapestop. En alsof dat nog niet genoeg was, sluiten we de dag daarna aan bij World Breaking Classic in het muziekgebouw. Dé breaking danswedstrijd van het jaar!

Connect the Odds: Area 51 €20,-

Een ondergronds feestje waar de bpm wat hoger ligt en een two-step geen schaamte is. Het Eindhovense collectief ‘Connect the Odds’ geeft een nieuwe definitie aan House en geven het een tintje van Funk & Jazz. Een avond met heerlijke basslines en percussieve grooves.

Tapestop: Ketelhuis €20,-

Een eclectisch avondje clubben met de homies. Deze avond is voor jullie, die houden van lyrics en tweede stemmen. We willen je graag spoilen met RnB classics & Soulful edits van artiesten als Usher, Destiny’s Child, the Neptunes, Erykah Badu. Maar ook belangrijk de sound van vandaag zoals Afro en Amapiano type beats worden gedraaid zodat niemand een reden heeft om stil te staan.

World Breaking Classic: Muziekgebouw €23,50

Het is de classic!
World Breaking Classic is een van de meest populaire 2 vs 2 breaking events van het jaar. Vol met verassingen, goede vibes en een van de best bekeken avonden in de breakingscene van de wereld. World Breaking Classic heeft meer dan 2 milioen volgers op sociale media. De laatste edities van de livestream zijn meer dan 100.000 keer bekeken en de views op Yougube tikken altijd meer dan 2 milioen views aan. Bij WBC worden 8 van de beste dansers ter wereld verdeeld in teams en battelen zij tegen de Challengers om er achter te komen wie het ‘Classic Duo’ wordt van dit jaar!

Crowdfundingactie

Wil je helpen aan de crowdfunding? Dan kan je doneren via deze link!