Resultaten
Food

Mout Bierfestival

Terug

Alle gezellige bierliefhebbers van Eindhoven en omstreken opgelet! Vrijdag 24 september tot en met zondag 26 september staat Mout Bierfestival op het Ketelhuisplein. Het is voor eerste keer dat het festival hier in Strijp-S de lekkere goudgele drank zal laten vloeien. Ontdek samen met je vrienden, familie of collega's meer dan 200 verschillende speciaal bieren tijdens een smaakvakantie in eigen stad.

Duik tijdens het festival in de wondere wereld van speciaal bier en krijg de beste tips en tricks tijdens verschillende workshops, verzorgd door de echte liefhebbers met verstand van zaken. Tijdens het Mout Bierfestival op het Ketelhuisplein kun je een lang weekend genieten van lekker eten, goede muziek en héél véél speciaal bieren, van ruim 25 brouwerijen.

De editie wordt geheel ingericht volgens de geldende richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat het festival zittend plaatsvindt en je aan tafel bediend wordt. Een test- of vaccinatiebewijs is niet nodig voor Mout Bierfestival 2021 in Eindhoven.