Resultaten
Rock

Oktober Metal Fest 2022

Terug

De volgende Das Oktober Metalfest is op zaterdag 1 oktober 2022. Dus markeer die datum maar in je agenda want dit zijn de eerste namen die we kunnen aankondigen!

Tankard

Skullpullen de lucht in want de ”Kings of Beer" komen naar Das Oktober Metalfest! Sinds het debuut "Zombie Attack" in 1986 is de kenmerkende mix van punk, thrash en speed metal van de band ongewijzigd gebleven, met slechts hier en daar een line-up wijziging. Het evenwicht tussen humor en technisch inzicht is gevonden want Tankard's thrash heeft al meer dan drie decennia standgehouden. Saufen und headbangen!

Fleddy Melculy

Deze band begon ooit als een grap maar groeide uit tot een vijf-koppig metal monster genaamd: Fleddy Melculy. Deze Belgen scoorden begin 2016 nog een culthit met het nummer “T-shirt van Metallica”. De crossover van metal, hardcore en Vlaamse teksten is hoogst origineel, maar moet vooral niet te serieus genomen worden.

Evil Invaders

Haal je spandexbroek en air guitar maar weer uit de kast, want Evil Invaders komt Das Oktober Metalfest veroveren. Deze band behoort inmiddels tot de Europese top van de speed en thrash metal en live weet Evil Invaders altijd energieke shows neer te zetten. We gaan een potje headbangen en moshen alsof het weer 1984 is!

Gama Bomb

De thrash metal van Gama Bomb is gevormd door een streng dieet van horrorfilms, stripboeken en videogames. De band brak in 2005 door met hun EP ‘Survival Of The Fastest’ en heeft met hun laatste full length ‘Sea Savage’ wederom een dijk van een plaat afgeleverd. De Noord-Ierse razernij genaamd Gama Bomb is helemaal klaar om zijn thrash bommen op Eindhoven te lozen.

Goe Vur In Den Otto

Zet je schrap voor de waanzin van Johnny Jailbait en Pete Da Bomb aka Goe Vur In Den Otto. Dit beruchte duo komt ons een les geven in meebrullen en hell-raisen. GVIDO draait namelijk de ene metalklassieker na de andere en weet als geen enkel ander dj-duo hoe een metalfeestje hoort te klinken!


Met de volgende namen maken we het programma compleet:

De Finse power metal legendes Stratovarius zijn weer helemaal terug. Met een nieuwe plaat op zak komen ze naar Das Oktober Metalfest.

De Nederlandse folk metal band Heidevolk komt ons trakteren op een geschiedenisles waar Discovery Channel nog een puntje aan kan zuigen!

Skol! De IJslandse power metal vlag mag ook gehesen worden want Power Paladin komt naar Das Oktober Metalfest om er één groot feest van te maken.

Het geesteskind van Skyclad’s Kevin Ridley; Theigns And Thralls. Hang er een kaartje aan; Celtic speed punk, folk metal of gewoon classic rock, kom ze vooral checken!

Der Blonde Engel oftewel Thorsten Von Lippe Biesterfeld. Deze Schlager zanger beschikt al sinds zijn geboorte in Mönchengladbach over zijn befaamde goldene Stimme.

There’s a new sheriff in de kroeg en zijn naam is Zanger Niley! Deze goudeerlijke tank van een man is van alle markten thuis. Van knuffelrock tot thunderdome. Kortom; laat je skullpul vol tappen en zing uit volle borst mee.

Pak nu je tickets!

Tickets zijn €45,-

Afgelopen editie was een geslaagd feest. Dat smaakt dus naar meer!

De volgende Das Oktober Metalfest is op zaterdag 1 oktober 2022.

Tickets vind je hier!