Resultaten
Expo

Summa College Presents: Crafted 5e editie

Terug

Ontmoet de makers van de toekomst!

Crafted is hét festival van creativiteit en vakmanschap, waar studenten van de creatieve opleidingen van Summa College vol trots laten zien wat ze in huis hebben. Van bakkers tot kappers en van ontwerpers tot engineers.

Programma:

Hal A
In hal A tonen studenten van Wonen & Design hun werken. Hierbij moet je denken aan keukens, kasten en meubels. Verder staan er houten huisjes, daarin laten zij hun tekeningen en ontwerpen zien. Horeca en Brood & Banket zorgen voor twee hotspots met eten en drinken. In een dj booth gemaakt van oude auto’s en gemaakt door studenten van Automotive draait een dj zijn hits.

Hal B
Een groot aquarium met een metalen walvis is te zien in hal B. Door studenten van Techniek en Engineering zijn muurklimmers gemaakt. Bij de walvis kun je genieten van muziek gemaakt door studenten van de artiestenopleiding. Verder tonen studenten van Fashion en Beauty & Lifestyle hun werken in zogeheten beauty boxes. Ook studenten van Wonen & Design laten hun werk op een paar plekken zien. Voor de horeca kunnen bezoekers terecht bij de hotspots van Brood & Banket en Horeca.

Hal C
In hal C tonen studenten van Brood & Banket hun chocoladewerken. Dat gebeurt onder begeleiding van speciaal geschreven muziek van Artiest. Studenten van Fashion en Optiek hebben ook hun expositie in deze hal. Verder staat er een vijf meter hoge transformer gemaakt van oude auto’s en ontworpen door studenten van Automotive. De twee horeca-hotspots zijn in handen van Horeca en Brood & Banket.

Hal D
De fashionshow vindt plaats in hal D. Onder begeleiding van live muziek van studenten van Artiest betreden modellen de catwalk. In een ander gedeelte van de hal zijn studenten van Beauty & Lifestyle bezig met het klaarmaken van de modellen. Als je dit wil zien kan dat via de buitenzijde van het gebouw.

Binnenkort meer informatie te vinden op onze website!