Resultaten
Culture

Tisjeboy Jay

Terug

Het tijdelijke abnormaal - Tisjeboy Jay

Zondag 19 september komt Tisjeboy Jay met een unieke stand-up comedy show in Klokgebouw Eindhoven en bouwt daarmee, naar het voorbeeld van Guido Weijers, het grootste theater van Nederland waar wél alle stoelen gevuld zijn zónder testen voor toegang. Speciaal voor nog extra veel plezier doet Tisjeboy Jay samen met Guido Weijers één extra show donderdagavond 16 september.

Jay Francis, beter bekend als Tisjeboy Jay is een tikkeltje grofgebekt en neemt geen blad voor de mond, maar heeft een goede blik op het leven. Van het maken van video's op social media tot het aan het lachen krijgen van volle theaterzalen, optreden in clubs en bij festivals, muziek produceren en uitbrengen, presententeren én zelf boeken schrijven, Jay is van alle markten thuis én een echte rasartiest.

Het Tijdelijke Abnormaal is zijn tweede theatershow na zijn debuut 'Van het net naar het doek'. Door de coronacrisis kon deze theatershow niet meer verder. In de theatershow 'Het Tijdelijke Abnormaal' neemt Jay je mee in zijn leven tijdens de coronacrisis. Hij wil positiviteit verspreiden in onze vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook 'als jij lacht, lach ik ook'.

Extra Show: Guido Weijers x Tisjeboy Jay
Donderdag 16 september duiken Guido Weijers en Tisjeboy Jay samen het podium op in het Klokgebouw. Met een mix van rauwe stand-up comedy en boordevol positiviteit nemen Jay en Guido je mee in een avond vol plezier! De show start om 20.00 uur. De tickets worden verkocht via eventix voor 2 personen. Dit omdat de zaal ingedeeld is in zitjes van twee. Het is niet mogelijk om specifieke plekken te reserveren. Ook voor deze show is testen voor toegang niet nodig.

Info
Het Tijdelijke abnormaal
Zondag 19 september 2021
Show 1: 18:00 - 19:30
Show 2: 21:00 - 22:30
Klokgebouw, Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven