Resultaten
Terug
ma 23 sep 2019

12 nieuwe acts voor 'Het Feest Waarvan Je Morgen Niks Meer Weet'

Ook Kris Kross Amsterdam, The Originals, Sjaak, STUK, Vinzzent, Jordy van Loon, Domien Verschuuren, Stevie Ann, Barend van Deelen, Dries Roelvink, Jebroer en De Kraaien op Het Feest Waarvan Je Morgen Niks Meer Weet  - 15 jaar Coen en Sander

Wat begon met een “leuk ideetje” voor een verjaardagfeest, is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van spectaculaire proporties. Om te vieren dat zij al 15 jaar samenwerken huurt ’s lands populairste radio DJ-duo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga op zaterdag 30 november 2019 van ’s middags tot ver na middernacht het monumentale Klokgebouw in Eindhoven af voor de dikste party van het jaar: Het Feest Waarvan Je Morgen Niks Meer Weet  - 15 jaar Coen en Sander.

Na eerder al de komst van Snollebollekes en Jeroen van der Boom te hebben bevestigd, zijn zojuist in de Coen & Sander Show maar liefst twaalf nieuwe namen bekendgemaakt, te weten Kris Kross Amsterdam, The Originals, Sjaak, STUK, Vinzzent, Jordy van Loon, Domien Verschuuren, Stevie Ann, Barend van Deelen, Dries Roelvink, Jebroer en De Kraaien. Nog méér fiësta extravaganza -met optredens van artiesten en vrienden van de show plus suprise acts van jewelste- wordt spoedig aangekondigd: expect the unexpected.

Coen: “Laat ik het zo zeggen: voor mij waren Snollebollekes en Jeroen van der Boom alleen al reden genoeg om een ticket te kopen. Nu ook al die andere acts toegezegd hebben om langs te komen, sta ik elke ochtend met een nóg grotere glimlach op. En er komt nog veel meer moois!”

Sander: “Ook ik verheug me echt enorm op ons feest. Maar niet op een rare manier of zo hoor. Bijvoorbeeld dat ik ga zitten rekenen dat het nog ongeveer 6.220.800 seconden is tot Het Feest Waarvan Je Morgen Niks Meer Weet  - 15 jaar Coen en Sander.”

Het Feest Waarvan Je Morgen Niks Meer Weet  - 15 jaar Coen en Sander

En wat kan de bezoeker zoal verwachten van het allergrootste verjaardagsfeestje van Nederland (Koningsdag dan even buiten beschouwing gelaten)? Om te beginnen uiteraard slingers en ballonnen. Confetti, vrachtwagens vol. Overheerlijk eten & drinken. Plus als chocola op de slagroom op de kersentruffel van de verjaardagstaart: alle hoogtepunten van 15 jaar Coen en Sander. En degene die Coen en Sander een beetje kent weet dat dit er nogal wat waren en dat het dus F-I-S-S-A met hoofdletters gaat worden. De feestavond is gevuld met optredens van (bekende) vrienden en vriendinnen die de afgelopen 15 jaar in de show te gast waren.

De Coen en Sander Show

De Coen en Sander Show is een Nederlands radioprogramma met Coen Swijnenberg en Sander Lantinga dat tussen 16.00 uur en 19.00 uur te horen is op Radio 538. Van september 2006 tot en met mei 2015 werd het programma uitgezonden op NPO 3FM voor BNN. De eerste uitzending vond plaats op 11 september 2006. In 2008 won het programma de Gouden RadioRing. Vóór De Coen en Sander show presenteerde het duo (vanaf 2004) Lantinga & Swijnenberg, elke vrijdagavond op 3FM.

Tickets

(Minimumleeftijd 18+)

Alle onderstaande prijzen zijn exclusief servicekosten.

Tickets voor Het Feest Waarvan Je Morgen Niks Meer Weet  - 15 jaar Coen & Sander zijn vanaf nu te koop via www.15jaarcoenensander.nl. Dit zijn de soorten tickets die verkrijgbaar zijn:

 

* Early Bird Ticket: UITVERKOCHT!

* Regular Ticket: €29,50 ex. servicekosten

* Het Kinderfeestje Ticket - groep ticket - (8 halen, 7 betalen): €206,50 ex. servicekosten

* Consumptiebonnen per 3,5 stuks €10,00