Resultaten
Terug
di 14 sep 2021

Zaterdag 20 november 3de editie rockfestival 'Helldorado'!

3E EDITIE ROCKFESTIVAL ‘HELLDORADO’ OP ZATERDAG 20 NOVEMBER A.S IN KLOKGEBOUW EINDHOVEN

Fantastisch/helldoradisch/prachtig/ontzagwekkend/fenomenaal/magnifiek/groot(s) nieuws!...

...Op zaterdag 20 november a.s. van 13.00-1.00 uur vindt in het Klokgebouw Eindhoven de 3e editie van rockfestival HELLDORADO plaats, met niemand minder dan – jawel! - ’s lands internationaal gevierde en legendarische rocktitanen van… Peter Pan Speedrock, die een unieke reünieshow geven. Daarnaast staan onder ander ook At The Gates (SWE), KADAVAR (DE), The Picturebooks (DE), DOOL (NL), Temple Fang (NL), A SOMVEL (UK), Urne (UK) en Skroetbalg (NL) op het podium! Tickets zijn vanaf zaterdag 18 september om 13:00 uur verkrijgbaar via de website.

Peter Pan Speedrock is back!
’s Lands rockgrootheid Peter Pan Speedrock staat binnenkort eindelijk weer op het podium in Eindhoven. Het met diverse prijzen bekroonde rocktrio dat Nederland internationaal op de kaart zette als rock-‘n’-roll hofleverancier, besloot vijf jaar geleden om zijn jongensboek te sluiten en kon trots en tevreden terugkijken op een waanzinnig mooie achtbaanrit die twintig jaar had geduurd. Het sympathieke rocktrio groeide in die periode uit tot een begrip in de internationale rockscene. Live een waar fenomeen; een sonische natuurkracht die het gebrek aan aardbevingen en orkanen in Nederland ruimschoots compenseerde middels honderdduizenden non-stop gereisde kilometers voor bijna 2000 shows in Nederland, Europa, Noord-Amerika & Canada, Australië en Japan - voor ruim een miljoen bezoekers. Peter Pan Speedrock was de grondlegger en naamgever van het muzikale genre speedrock dat tientallen bands inspireerde om zelf ook muziek te gaan maken.

Bassist Bartmann namens de band: “Het sluimerende vlammetje laaide bij ons ongeveer een jaar geleden weer hevig op tijdens een onverwachte reünieshow op het door stichting No Guts No Glory georganiseerd festival Jankfest, dat speciaal voor een van onze trouwste fans was georganiseerd. Muzikaal bleek dat alles er bij ons drie nog helemaal zat, plus het was erg gaaf om de hele club (band, crew, aanhang) na al die jaren weer eens bij elkaar te zien. Dat voelde niet alleen ouderwets fantastisch; het smaakte vooral naar méér! Tel daarbij dat iedereen zo onderhand wel weer aan een stevig feestje toe is. Enne, oh ja: we missen die Dikke uit Amsterdam natuurlijk hevig…“
 

HELLDORADO tickets
Early Bird tickets gaan a.s. zaterdag 18 september om 13:00 uur on sale en zijn verkrijgbaar via de website.

Early Birds kosten €39,-
Reguliere tickets kosten €45,-

Ticketprijzen zijn exclusief €3,50 servicekosten.