Resultaten
Terug
wo 15 dec 2021

80s 90s & 00s Radio Party 8 januari 2022 geannuleerd

80s 90s & 00s Radio Party 8 januari 2022 geannuleerd

Door de nieuwe maatregelen kan het feest van 80s 90s & 00s Radio Party op zaterdag 8 januari in Het Klokgebouw niet plaatsvinden. De organisatie achter 80s 90s & 00s Radio Party zal aankomende tijd meer informatie bekend maken via hun social mediakanalen en hun website, als er meer informatie bekend is.

 

80s 90s & 00s Radio Party deelde het volgende:

???????????? ???????????????????????????? ???????????? ???????? ???????????????????????????? ???????????????????? ???????????????? ???????? ???????????????????????? ????????????????????????????????????! ???????????????? ???????????????? ???????????????? ???????? ????????????????…

We hadden er ons zoóó op verheugd, om samen met jullie het nieuwe jaar in te luiden en nieuwe herinneringen te maken tijdens de grootste reünie van Brabant… met het Thema: ???????????????? ???????????????????????????????? ????????????????????!

Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden en neem van ons aan, het went écht niet om jullie voor de tweede keer gedwongen teleur te moeten stellen… Maar met pijn in ons hart moeten we echter meedelen dat de 80’s 90’s & 00’s Radio Party niet mag plaatsvinden in januari 2022.

Een enorme teleurstelling voor ons, maar vooral voor de enorme hoeveelheid enthousiaste bezoekers die zich reeds verzekerd hadden van tickets. We hadden er met zijn allen zo naar uitgekeken! We begrijpen heel goed dat dit voor jullie wederom een enorme teleurstelling is, desondanks hopen we op jullie begrip!

Alle tickets blijven uiteraard geldig voor de edities van 2023. Als ticket koper ontvang je binnen 2 weken een e-mail met daarin meer informatie over het evenement en de verschillende opties voor je ticket(s). We willen iedereen die al een kaartje heeft bedanken voor jullie support!