Resultaten
Terug
di 03 mei 2022

Alegria Brengt Salsa Naar Het Ketelhuisplein

Alegria Festival 2022

Zijn jullie al ready voor tropische temperaturen, de heetste Caribbean hits, de lekkerste foodies en heerlijke drankjes en cocktails om lekker af te koelen? Alegria komt op 23 en 24 juli weer terug om jullie opnieuw een hete editie te geven van een vol weekend salsa! Buiten deze hete dingen, zal er ook een area aanwezig zijn waar jij je kids kan laten losgaan en zullen er ook verschillende workshops plaatsvinden.

Alegria is een gratis Latin en Caribbean festival in Eindhoven waar iedereen welkom is. Een festival waar je kunt genieten van live Latin muziek, Latin Dj’s, een wereldmarkt met verschillende producten en diensten, heerlijk eten en drinken, dansworkshops en allerlei doe-activiteiten voor jong en oud. Alegria heeft aan iedereen gedacht!

Geniet van de muziek en de verschillende activiteiten op onze wereldmarkt. Je kunt deelnemen aan dansworkshops of kijken bij de verschillende kraampjes die leuke producten en diensten aanbieden. Ook voor de kinderen zijn er verschillende spellen en activiteiten. Ook zij zullen zich niet vervelen.

Op het festivalterrein zijn diverse eetkraampjes te vinden met overheerlijke wereldse gerechten. Er zullen deze dag voldoende eetplekjes zijn. Hier kan er samen intiem en gezellig geproefd worden van al het lekkers wat er te eten is! Cocktails en andere wereldse drankjes mogen deze dag natuurlijk niet ontbreken.

TOEGANG
Alegria Festival is een gratis festival die geschikt is voor iedereen! Vermaak voor zowel jong als oud. Dat betekent dus nog meer reden om een kijkje te komen nemen.

DATA & OPENINGSTIJDEN
Alegria festival zal plaatsvinden op 23 en 24 juli op het Ketelhuisplein. Vanaf 12.00 uur is iedereen welkom om de ultieme beleving mee te maken in de Latin wereld. Dit gebeurt op het gebied van muziek, eten en onze wereldmarkt. Alegria Festival zal om 22.00 uur eindigen.

PARKEREN & VERVOER
De dichtstbijzijnde parkeergelegenheden zijn op het Strijp-S gebied zelf. Alegria festival is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Ketelhuisplein ligt op een steenworp afstand van zowel het treinstation Eindhoven Strijp-S als de bushalte Strijp-S. Mocht je met de bus komen vanaf station Eindhoven, dan zijn de bussen die je kan pakken: Lijn 401, 402 of 403. Als je met de fiets komt, kan dat ook natuurlijk!

LINE-UP 
De line-up is nog even geheim, maar zal binnenkort vrijkomen. Houd vooral de website en Facebook pagina van Alegria in de gaten!

WERELDMARKT
Tijdens Alegria Festival kun je genieten van verschillende activiteiten op de wereldse markt. Je kunt deelnemen aan dansworkshops of een bezoek brengen aan de verschillende kraampjes, met leuke producten of diensten. Ook is er dit jaar weer een Kids Area aanwezig waar de kinderen zich kunnen uitleven met diverse spellen en activiteiten.

FOODS & DRINKS
Er zijn voor de culinaire food liefhebbers diverse eetkraampjes met overheerlijke wereldse gerechten zoals: BBQ food, Asian food en Caribbean Food. Er zullen deze dag voldoende eetplekjes zijn. Hier kan er samen intiem en gezellig geproefd worden van al het lekkers wat er te eten is! Cocktails en andere wereldse drankjes mogen op deze dag natuurlijk ook niet ontbreken, maar er zullen ook standaard drankjes aanwezig zijn.

Genoeg te doen en genoeg te beleven dus. Zien wij jou op 23 en 24 juli op het Ketelhuisplein?