Resultaten
Terug
do 09 mei 2019

Alegría Festival viert alweer de zesde editie op Strijp-S

Op zondag 21 juli 2019 is het weer tijd voor een gloednieuwe editie van Alegría Festival op het Ketelhuisplein (Strijp-S) in Eindhoven. Alegría betekent vreugde en blijdschap en dat is precies wat we jou willen laten beleven. Heerlijk eten, dansen, spelen en genieten van de heerlijke (live) muziek en andere extra’s. Kortom, een super vrolijk en zomers cultureel festival voor jong en oud!

Food | Drinks
Liefde gaat door de maag en zeker in Latijns-Amerika. Daarom mag het eten natuurlijk niet ontbreken! Over het gehele terrein zijn er foodtrucks en stands aanwezig met wereldse gerechten. Waan je op het Ketelhuisplein in de Cariben dankzij al het lekkere eten uit Mexico, Peru, Jamaica, Suriname, Curaçao en vele andere landen. Uiteraard kan een verfrissend schaafijsje en een tropische cocktail niet ontbreken!

Muziek | Live | Dj’s
Ook dit jaar zal Alegría Festival weer bestaan uit vier area’s. Naast de dans-area’s Salsa, Bachata en Kizomba is er deze editie ook een speciaal podium met Reggae en Caribbean live muziek. Hiermee biedt Alegría Festival een nog breder spectrum van verschillende Latijns-Amerikaanse muziekstromingen. Bekijk de volledige line-up op onze website.

Mercado | Wereldmarkt | Kids
Op Alegría vind je ook onze wereldse markt waar je lekker langs onze marktkraampjes kunt wandelen met verschillende leuke producten en diensten. Ook is er een speciale Kids Area waar spellen en activiteiten speciaal voor kinderen zullen plaats vinden.

Alegría Festival; een dag vol ALEGRÍA voor jong en oud!            

Algería Festival wordt mede mogelijk gemaakt door:
-Salsacafé Santiago de Cuba
-Salsa Breeze events
-YZZO Events
-Salsa Sensation Dans school
-Gemeente Eindhoven

Info
Alegría Festival
Zondag 21 juli 2019
13:00 tot 22:00 uur
Ketelhuisplein Strijp-S Eindhoven
Website: www.alegriafestival.nl
Facebook: www.facebook.com/alegriafestival