Resultaten
Terug
do 31 okt 2019

Crazyland 20th anniversary in het Klokgebouw

Crazyland komt met iets heel bijzonders op 7 maart 2020 op een mega locatie... Vrijdag 1 november start de early bird voorverkoop!

 

Ja hoor het is zo ver! Crazyland bestaat 20 jaar en dat gaan we groots vieren! De eerste kaarten voor Crazyland werden verkocht in Maart 2000 en het feest was al gelijk een groot succes!

Crazy staat natuurlijk voor 'gekkigheid' en land voor een 'wonderland' waar je alleen maar van kunt dromen... Prachtig publiek met een goede man/vrouw verhouding, het beste entertainment en het mooiste decor.

20 jaar later en 50 edities verder met locaties als de Hemkade, HMH, Matrixx, Outland, Tropicana en meerdere hostings op Dance Valley is het nu tijd voor een next level event op een top locatie!

Crazyland komt met zijn beste thema: Victoria Angels Are Back en wijkt uit naar het Klokgebouw in Eindhoven!

Deze ultieme AA-locatie zal omgetoverd worden door ons decor-team zoals jullie nog nooit gezien hebben, compleet met catwalk en in style zoals jullie van ons gewend zijn.

Crazyland is na 20 jaar nog steeds altijd ver van te voren uitverkocht en wij willen samen met jullie 7 maart 2020 heel speciaal maken. 20 jaar geïmiteerd maar nooit geëvenaard, ook dat vieren we!

Top DJ's van deze tijd en hostings waar je 'u' tegen zegt. Speciaal voor jullie hebben we ons beste thema uit de hoed getoverd. Uit al onze polls (met trouwe bezoekers) blijkt dat jullie dit thema willen voor een super viering van het 20-jarig bestaan van Crazyland.

Crazyland op 7 maart 2020 wordt er een om nooit te vergeten! De early bird verkoop begint vrijdag 1 november om 17:00 uur. De super early bird kost maar €29,75, daarna komt de normale Early Bird.

De VIP heeft een early bird en met VIP krijg je bij ons ook echt VIP... Een DVD, CD van het event, 20 years Crazyland gadgets, champagne, oesters,sushi, luxe hapjes, massage, VIP deck met mooi uitzicht, chocolade fontein, fruit en nog veel meer!