Resultaten
Terug
di 01 mrt 2022

Crazyland komt harder terug dan ooit!

Crazyland 2022

Crazyland komt harder terug dan ooit! Op dit moment zijn we al hard bezig met de opbouw van alle hallen om jullie over een paar dagen een dik feest te kunnen geven op 5 maart!

In 2022 zal Crazyland in het thema staan van de Rehab Hospital. Afkicken moesten we allemaal zeker toen afgelopen tijd door Corona geen events meer door mochten gaan. Maar hulp komt eraan! Het Klokgebouw zal weer omgetoverd worden door het decor team compleet in stijl. Daarnaast zijn er top dj’s van deze tijd en hele gave hostings. En wat past er beter na deze periode van vele beperkingen en weinig vertier door corona, dan het thema Rehab Hospital. Afkicken moeten we zeker van al die events waar we niet meer heen mochten gaan.

Met dit thema kan volledig losgegaan worden. Alles wat met dit thema te maken heeft mag. Je kunt het zo gek niet bedenken. En mocht je geen inspiratie hebben, kun je in het volledig wit, roof of een rood witte combi ook gewoon binnenkomen. Wees er snel bij en voorkom een gedwongen opname! Het is bijzonder omdat ook Crazyland in het Klokgebouw in 2020 het laatste grote feest was voor de Pandemie. Nu net voor 5 maart horen we ineens dat het weer mag. Het besef is nog onrealistisch, maar het gaat echt gebeuren!

Crazyland als organisatie heeft er alles aan gedaan om in 2,5 week het event voor elkaar te krijgen voor jullie. Er werd niet verwacht dat het toch ineens wel door mocht gaan waardoor we logistiek een inhaalslag hebben moeten maken om de productie te realiseren. Maar er wordt wederom iets gaafs neergezet in het Klokgebouw met volop entertainment, acrobaten acts en special effecten zullen we jullie weer versteld doen staan. 
Voor de meerdere area’s met de verschillende muziekstromen is er gekozen voor de beste dj’s.

Line-up

Mainstage: 
La Fuente 
Erick E
Mike S
Faustino Dos Santos
Michael Mess
Ko-C
San Sebastian
Des Santos 
Sjaak Koning
G=RB=N
Brasco
MC Micky Hurts 

Hardere Stylen: 
Darkraver
The Prophet
Dr Rude
Deepack
Luna
Pavo
Clive King
Ruffian

Techno/ Techouse:
Lexuz
Mep Stones
Iwan 
Michael Tom
Beatz per Marco
Miss 4Play
MC DJ R@YDEN
Klaas Baas

Tickets event & lockers
Er zijn nog een aantal normale tickets over voor het evenement en voor de lockers. Dus wees er snel bij!

Dresscode Rehab
Heren: Dokter/arts , verpleegkundige, chirurg, virusbestrijder, (alle kleuren toegestaan in dit thema)
Je mag ook in een pantalon of nette broek met blouse/overhemd , polo , of shirt in de kleuren; Wit, Zwart,Rood, Grijs, of een combi van deze kleuren. 

Dames: Dokter, Zuster, Verpleegkundige, (alle kleuren toegestaan in dit thema)
Je mag ook in lingerie, Corset, of een sexy cocktail jurk of jumpsuit in de kleuren; Wit, Zwart, Rood,Zilver of een combinatie van deze kleuren.
Niet toegestaan: Jeans/Denim/Spijkerbroeken,sportkleding, ontbloot torso.

Voor meer algemene informatie, bezoek de website van Crazyland!