Resultaten
Terug
di 14 jun 2022

Deze week staat in het teken van technologie!

Deze week vindt de Dutch Technology Festival plaats. Het Klokgebouw zal dienen als centrale punt van technologie. Het evenement vindt plaats op 15 juni tot en met 18 juni. Elke dag staat in een ander thema. De volledige line-up met overige informatie vind je hieronder!

Night of the Nerds

Op woensdag 15 juni vindt er een live-editie plaats van Night of the Nerds. Laat je onderdompelen in de wereld van technologie, innovatie en creativiteit.

Er is een bomvol programma samengesteld voor tech liefhebbers. Verwacht experiences, workshops, techtalks en een Night of the Nerds-quiz. Leer muziek programmeren, test en speel nieuwe games en stel al je vragen aan het University Racing Team die een eigen raceauto hebben gebouwd.

Mission Tech

Kinderen verwonderen over technologie. Speciaal voor Dutch Technology Festival 2022 wordt Mission Tech dit jaar weer live georganiseerd voor leerlingen uit groep 5 t/m 8. Je wordt verwonderd en enthousiast door al het moois wat technologie te bieden heeft. Maak kennis met de nieuwste vormen van gaming, bouw zelf een robot en doe mee met de spannende quiz. 

Quiz Night XL

Test je techkennis tijdens Quiz Night XL! Zijn jij en je vrienden of mede-studenten dé tech-kenners van Nederland? Strijd dan op donderdag 16 juni mee tijdens de succesvolle Quiz Night XL. Tijdens deze spannende quizavond krijg je diverse vragen voorgeschoteld: van Einstein tot iPhone. Weet jij alles over de wereld van wetenschap en technologie? Doe dan mee!

Tijdens Quiz Night XL is er ruimte voor een maximum van 1400 deelnemers: verdeeld over 280 teams van 5 personen. De avond is Engelstalig en wordt gepresenteerd door een quizmaster en co-host. Alle quizvragen zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te volgen.

Gaming & Esports

Ontmoet de beste gamers, casters, presentatoren, creators en esporters van de Benelux op dit unieke Gaming & Esports spektakel. Tijdens het Dutch Technology Festival zie je samen met duizend andere gamefanaten jouw favo-gamers aan de slag. Jouw favoriete gamers en games komen in het bomvolle programma voorbij met veel aandacht voor Minecraft, League of Legends, FIFA, Fortnite en nog veel meer.

Wil je de volledige line-up van het festival bekijken of meer informatie krijgen? Kijk dan op onze website in de agenda of op de website van Dutch Technology Festival! Waar zien wij jou deze dagen??