Resultaten
Terug
vr 01 mrt 2019

Eindhoven Maker Faire is op zoek naar makers voor het grootste maakfestival van Nederland!

Makers kunnen zich vanaf vandaag digitaal aanmelden.

Makers uit Nederland én daarbuiten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor het grootste maakfestival van Nederland; de Eindhoven Maker Faire. Tijdens het festival op 28 en 29 september 2019 presenteren ruim 250 makers hun projecten aan een groot publiek in het Klokgebouw en op het Ketelhuisplein op Strijp-S. Tijdens de vorige editie wisten maar liefst 15.000 bezoekers hun weg naar het festival te vinden. Ook dit jaar wordt er een groot aantal bezoekers verwacht. 

Call for Makers
De Eindhoven Maker Faire roept iedereen op die creatief is met maken, technologisch vooruit durft te kijken en graag op interactieve wijze kennis deelt met anderen, om in te schrijven. Van designers tot hackers, kunstenaars tot software ontwikkelaars, futuristen en recyclers. Iedereen die bezig is met creatieve of technologische innovatie, van beginners tot professionals, is welkom en kan een gratis presentatieplek bemachtigen. Meer informatie over aanmelden vind je via deze link.

Eindhoven Crazy Parade
Naast de Eindhoven Maker Faire zal er ook dit jaar weer een parade van knotsgekke voertuigen te zien zijn op Strijp-S. De Eindhoven Crazy Parade bestaat uit rijdende objecten die door de bouwers zelf worden gepresenteerd. Bezoekers kunnen deze parade gratis en zonder festivalticket bekijken. Heb jij een knotsgekke auto, fiets, zeepkist, ufo of raket op wielen in je garage staan, of sta je popelen er een te bouwen? Doe mee aan de Eindhoven Crazy Parade op 28 en 29 september! Voor informatie en aanmelden, mail naar parade@eindhovenmakerfaire.nl.