Resultaten
Terug
do 07 mrt 2024

FeelGood Market 17 maart 2024

Met de eerste lentekriebels is de FeelGood Market op 17 maart terug! En Rara Radio gaat er in een live uitzending verslag van maken. Daarvoor roepen we makers en creators en out of the box denkers op om van zich te laten horen! Laat Eindhoven weten wat jij organiseert of gemaakt hebt, zodat we de stad met z'n allen nog leuker kunnen maken.

De FeelGood Market is altijd goed voor een vakantiegevoel, ambachtelijke, duurzame en aparte producten, ontspanning, heerlijk eten en drinken, (live ) muziek, inspiratie en ontmoeting!

Uiteraard gratis, op het Ketelhuisplein in Strijp S, Eindhoven. 

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit ( voor het hele gezin) met heel veel mooie en originele producten, workshops( vooral veel voor kinderen), fijne live muziek en heerlijke, aparte ( bio) hapjes uit alle werelddelen. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten. 

Everything to make you FeelGood!

Muziek

Denvis Onze Eindhovense held Denvis trakteert ons op zijn nieuwe nummers, zijn grappen en flair.

DJ Nick le Beat: Ons aller DJ Nick trakteert op zijn FeelGood Music

Activiteiten:  

Elastiek schieten, Interviews door Rara Radio, Schminken, Springkussen, Gezichtsbehandeling, Gratis Kinder knutsel plein, Proeverijen, Demonstraties, Live Muziek, Bouwen met Bamboe, Relaxen:-).

Waar: Ketelhuisplein, Ketelhuisplein 1,Strijp S, 5617 AE Eindhoven 

Wanneer: 17 maart 2024 12:00-18:00 uur

Gratis entree!