Resultaten
Terug
wo 10 apr 2024

FeelGood Market 21 april

Op 21 april is de FeelGood Market goed voor een lekker dagje genieten van de lente en wat mooi is in het leven: creativiteit, inspiratie, ontmoeting, schoonheid, duurzaamheid, fijne muziek, een ongedwongen sfeer en lekker eten, temidden van mooie mensen, mooie producten met liefde gemaakt, met zorg voor de wereld en de medemens.

Live muziek: CaptainSober is een vrijuit musicerende band met een toegankelijk geluid en originele insteek. De liedjes staan voorop en zijn zonder meer catchy te noemen. De dominante sound centreert zich rondom een akoestische setting, waaromheen de vocals wisselen tussen zang, keelzang en rap. Ze hebben geen angst om buiten de lijnen te kleuren, waardoor er veel dynamiek ontstaat in hun bandgeluid en ze ook regelmatig verrassen door van de akoestische fundering af te stappen. Ze schrijven al meer dan 5 jaar samen muziek en deden al meerdere releases.

Workshops en entertainment:

Live Karikatuur tekening maken, Reiki, Yoga, Pentekenaar, Demo kaarten maken, Gratis Kinder knutsel plein, Gezondheidsscan, Voedingsadvies,  Proeverijen, Demonstraties, Schminken, Bouwen met Bamboe,  Springkussen, Relaxen op het terras.

Waar: Ketelhuisplein, Ketelhuisplein 1,Strijp S, 5617 AE Eindhoven 

Wanneer: 21 april 2024 12:00-18:00 uur

Gratis entree!

www.feelgoodmarket.nl

info@feelgoodmarket.nl

Like us on facebook!

https://www.facebook.com/FeelgoodMarket