Resultaten
Terug
ma 13 sep 2021

Genieten met de hele familie op de FeelGood Market!

Het is weer tijd voor de FeelGood Market!

Kun je ook nog wel wat vakantie gebruiken? Kom gezellig naar de FeelGood Market op 19 september met de hele familie en laat je inspireren en verassen door de handgemaakte en unieke producten en fijne mensen. Zo is de FeelGood Market altijd goed voor dat vakantiegevoel, wat ontspanning, lekker (bio) hapjes en drinken, inspiratie en een leuke middag! Uiteraard is het bezoek gratis, op het Ketelhuisplein in Strijp S, Eindhoven.

Naast het markt gedeelte staat onze oud en vertrouwde huis DJ Nick Lebeat op het terras van het Ketelhuis met zijn lekkere FeelGood tunes om de sfeer nog meer te verhogen. Er kan vanwege Corona niet gedanst worden maar zeker wel genoten! Je kunt ook workshops en demonstraties volgen of een leuke activiteit met je kinderen doen. Het Ketelhuis zorgt verder voor een mooi groot terras.

Vanwege Corona staan de kramen extra ver uit elkaar, houden wij 1,5 afstand en is er een speciale looproute. Probeer de drukte te vermijden door tussen 12:00-14:00 of 16:00-18:00 te komen. Tussen 14:00 en 16:00 komen gewoonlijk meestal de meeste bezoekers. We zien je graag!

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit ( voor het hele gezin) met heel veel mooie en originele producten, workshops( vooral veel voor kinderen), fijne live muziek en super veel lekkere en aparte ( bio) hapjes. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten.

Everything to make you FeelGood!

 

Info
Waar: Ketelhuisplein, Ketelhuisplein 1,Strijp S, 5617 AE Eindhoven
Wanneer: 19 September 2021 12:00-18:00 uur
Gratis entree!

De FeelGood Market vindt elke 3e zondag van de maand plaats (met uitzonderingen). De FeelGood Market op 17 oktober wijkt af van de vaste plaats op het Ketelhuisplein. De bruisende markt zal dan staan op de Torenallee.