Resultaten
Terug
ma 06 sep 2021

Met de heupen los op Alegria Mini Fest

Alegria Mini Fest

Aanstaande zaterdag 11 september en zondag 12 september kunnen de heupen weer los geschut worden tussen 13:00 en 21:00! Alegria komt terug met het Alegria Mini Fest naar het Ketelhuisplein (Strijp-S) als aangepaste editie binnen de huidige corona maatregelen. Algeria betekent vreugde en blijdschap en dat is nou net wat Alegria jullie in deze tijd wil laten beleven! Heerlijk eten, dansen en genieten van de Latin & Caribbean muziek.

Op Alegria Mini Fest dans je op de heerlijkste Salsa, Bachata en Kizomba Música gedraaid door de DJ's op het plein. Eten en drinken ontbreekt ook zeker niet. Foodtrucks met de lekkerste wereldse gerechten voorzien je van de heerlijkste smaken van over de hele wereld. Daarnaast kan er bij Het Ketelhuis ook genoten worden van een verfrissende drankje.

 

Tickets
Alegria is normaal gesproken een gratis festival. Vanwege de huidige maatregelen is het Alegria Mini Fest gebonden aan een maximaal aantal bezoekers. Om deze reden verkoopt Alegria deze editie twee soorten tickets:

  • I Love Alegria Ticket: 11,50 euro
  • Gratis Ticket


Met een 'I Love Alegria Ticket' verzeker je jezelf van een plekje op de dansvloer en draag je de organisatie een warm hart toe. Met een gratis ticket ben je afhankelijk van de drukte wanneer je toegang kan krijgen. Tickets zijn verkrijgbaar via: https://tinyurl.com/AlegriaMiniFest.

 

Corona maatregelen
Vanwege de geldende corona maatregelen wordt er gewerkt met testen voor toegang. Voor meer informatie over Testen voor Toegang: https://www.testenvoortoegang.org/.
 

Info
Alegria Mini Fest
Zaterdag 11 september en zondag 12 september
13:00 tot 21:00 uur
Ketelhuisplein Strijp-S Eindhoven
Website: www.alegriafestival.nl
Facebook: www.facebook.com/alegriafestival