Resultaten
Terug
za 01 jan 2022

Headbangen en skullpullen vol bier drinken in maart 2022

Headbangen en skullpullen vol bier drinken in maart 2022

Freunden van Das Oktober Metalfest, zijn jullie al goed aan het oefenen met bier drinken? 19 maart 2022 staat de maart editie van Das Oktober Metalfest op de agenda. De tweede grote editie van Das Oktober Metalfest kon in 2020 en 2021 niet plaatsvinden, daarom dat we in 2022 niet met één, maar met twee feesten komen. De eerste staat gepland in maart. Een oktoberfeest in maart, waarom niet?

19 maart kun je op Das Oktober Metalfest Lekker aan lange tafels met vrienden volle skullpullen bier drinken, dikke moshpits houden en headbangen op vette metalbands. 9 van de 11 bands zijn al bekend. Korpiklaani, Destruction, Trollfest, Evile, Nanowar Of Steel, Pene Corrida, Martyr, Bark en Deaf Forever zijn er allemaal bij. De andere twee namen voor op het podium en de line-up van Das Bratwursthalle volgen nog.

Gekochte tickets blijven geldig en we vragen jullie ook om die tickets vast te houden tot de nieuwe datum. In die paar maanden kun je extra oefenen met bier drinken en een goede outfit kiezen zodat je 19 maart 2022 helemaal fertig bent voor Das Oktober Metalfest!” Kaartjes zijn verkrijgbaar via ticketmaster.