Resultaten
Terug
di 26 apr 2022

Het EK Squash Trapt Af Op Koningsdag!

Op Koningsdag trapt het EK Squash 2022 af in het Klokgebouw! Tijdens dit event reist de Europese top af naar Eindhoven om hun nationale kleuren te verdedigen, onder andere de huidige titelhouders Engeland (Men’s Division 1) en Frankrijk (Women’s Division 1).

Het programma wordt afgetrapt met een absolute kraker: België - Nederland Vrouwen. Het gehele evenement is van 27 april tot en met 30 april. 

Unieke locatie

DPD Nederland, SquashTime Eindhoven en Squash Bond Nederland hebben de handen weer in één geslagen om het event weer naar Nederland te halen. Het event zal plaatsvinden op een iconische locatie in Eindhoven, namelijk in Het Klokgebouw op voormalig bedrijventerrein Strijp S. Dankzij de ASB Glass Court, die speciaal voor het kampioenschap in Het Klokgebouw wordt opgebouwd, speelt de Europese top in een unieke omgeving. De tribune rondom de glazen squashbaan biedt ruimte aan honderden toeschouwers, vanwaar jij jouw favoriet goed kan zien en aanmoedigen!

Evenement voor iedereen

Gedurende het EK Squash worden er verschillende side-events georganiseerd om niet alleen squashers, maar een bredere doelgroep bij het evenement te betrekken. Van woensdag t/m zaterdag komen er op uitnodiging van sponsoren en partners, kinderen, senioren, studenten en buurtbewoners van het Klokgebouw naar het EK Squash kijken. Meer informatie over deze side-events zal snel bekend worden gemaakt op de website.

Kaartverkoop

De tickets voor dit spektakel zijn nu verkrijgbaar via deze link. Er zijn tickets verkrijgbaar voor dagsessies of avondsessies. In iedere sessie worden er twee wedstrijden gespeeld. Maar er zijn ook combitickets verkrijgbaar voor de hele dag tegen een voordelig tarief.