Resultaten
Terug
di 19 feb 2019

Het grootste maakfestival van Nederland keert terug

De komende Eindhoven Maker Faire editie zal op 28 en 29 september plaatsvinden op Strijp-S in het Klokgebouw en op het Ketelhuisplein in Eindhoven. Eindhoven Maker Faire toont de beste en leukste creaties van honderden nationale én internationale makers: van doe-het-zelf uitvindingen tot de nieuwste technologieën.

15.000 bezoekers in 2018
In 2018 bezochten maar liefst 15.000 bezoekers het succesvolle festival waar uitvinders, doe-het-zelvers, ambachtslieden, wetenschappers, kunstenaars, makers, leerlingen, studenten en docenten laten zien wat ze maken, ideeën delen en kennis en kunde delen met het publiek en met elkaar.

Call for Makers opent op 1 maart
De Eindhoven Maker Faire roept iedereen op die creatief is met maken, technologisch vooruit durft te kijken en graag op interactieve wijze kennis deelt met anderen, om zich aan te melden. Van designers tot hackers, kunstenaars tot software ontwikkelaars, futuristen en recyclers. Iedereen die bezig is met creatieve of technologische innovatie, van beginner tot professional, is welkom. Vanaf vrijdag 1 maart 2019 is het inschrijfformulier online beschikbaar via www.eindhovenmakerfaire.nl en kunnen makers zich aanmelden.

Data & tijden
Zaterdag 28 september | Eindhoven Maker Faire 10.00 – 18.00 uur
Zondag 29 september | Eindhoven Maker Faire 10.00 – 18.00 uur

Locatie
Klokgebouw & Ketelhuisplein, Strijp-S, Eindhoven