Resultaten
Terug
do 11 nov 2021

Het herfstuitje voor het hele gezin!

Het herfstuitje voor het hele gezin!

21 november staat de FeelGood Market weer op het Ketelhuisplein. Na de afgelaste editie van oktober door de gemeente, staan we extra te trappelen om 21 november er weer een leuke editie van te maken. Kleed je warm aan, neem je gezin mee naar de FeelGood Market en geniet samen van de herfstkleuren, een lekker warm drankje en de gezellige sfeer op de bruisende markt! Kom je ook met je familie gezellig de FeelGood Market in de herfst bezoeken?

 

Wat is er allemaal te doen op de FeelGood Market?
Kijk op de FeelGood Market om je heen tussen de duurzame, originele, inspirerende en met de handgemaakte (streek)- producten. Geniet op de bruisende markt van de lekkere (bio) hapjes, drankjes en creatieve activiteiten. Doe een workshop, volg een demonstratie, wordt heerlijk gemasseerd of doe een activiteit samen met je kinderen. Geniet daarnaast van de leuke livemuziek van onze oud en vertrouwde huis DJ Nick Lebeat, wordt verrast door het theater en de dansacts, of zak lekker relaxt weg op het zitzakken terras. Er is genoeg te doen voor heel het gezin!

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit (voor het hele gezin) met heel veel mooie en originele producten, workshops (vooral veel voor kinderen), fijne livemuziek en super veel lekkere en aparte (bio) hapjes. De FeelGood Market geeft eigenzinnige designers en creatievelingen de gelegenheid om hun niet alledaagse creaties aan het publiek te tonen en als bezoeker hier op een laagdrempelige en gezellige manier mee in aanraking te laten komen. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten.

 

Info
Waar: Ketelhuisplein, Strijp S, 5617 AE Eindhoven
Wanneer: 21 November 2021 12:00-18:00 uur
Gratis entree!

De FeelGood Market vindt elke 3e zondag van de maand plaats (met uitzonderingen).