Resultaten
Terug
wo 08 mei 2024

Het Klokgebouw zoekt een stagiair(e)

Stagelopen bij het Klokgebouw!

Het Klokgebouw zoekt een stagiair(e)!

Werk je niets liever mee aan een designevent als DDW, een techno festival als Awakenings of een sportevenement als ‘So You Can Longboard Dance?’ Meld je dan aan vóór 20 mei op de vrijkomende HBO stageplek in Het Klokgebouw en wordt de nieuwe stagiair(e) Evenementen vanaf September 2024!

Bij Het Klokgebouw bieden wij jou een kijkje in de keuken in de evenementensector. De top van Nederland als het gaat om de organisaties van concerten, festivals en business events maar ook kleinschalige kunstprojecten, foto exposities en theatervoorstellingen komen hier voorbij.

Als stagiair(e) assisteer je bij de programmering van de evenementenhallen, ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de publiciteit van alle evenementen en ondersteun je bij het beheer van de evenementenhallen tijdens producties. Daarnaast krijg je veel mogelijkheden om te verdiepen in onderdelen die jij zelf interessant vindt!

Zoek je nog een afwisselende stage in de evenementenbranche? Stuur dan een mailtje vóór  20 mei 2024 naar info@klokch.nl waarin jij jezelf voorstelt, jouw motivatie geeft en jouw CV toevoegt als jij denkt dat jij het in je hebt om de nieuwe stagiair(e) te worden.

Mocht je zelf nog iemand kennen die hier ook enthousiast van zou worden? Vergeet dan zeker niet het berichtje te delen!