Resultaten
Terug
di 15 feb 2022

Het 'nieuwe' Dutch Technology Festival

Na tien succesvolle edities krijgt Dutch Technology Week, dé nationale technologieweek, een vernieuwde opzet en nieuwe naam: Dutch Technology Festival. Tussen 15 en 19 juni krijgt technologie letterlijk én figuurlijk het hoofdpodium bij het Klokgebouw in Eindhoven. 

Zoektocht naar technisch talent centraal
De roep om technisch talent blijft onverminderd groot. Voor jonge denkers en doeners zijn er volop mogelijkheden voor een relevante en interessante studie of baan in de techsector. Die boodschap staat centraal tijdens Dutch Technology Festival: technologie krijgt letterlijk én figuurlijk het hoofdpodium. Het doel is om festivalgangers te laten zien en beleven dat technologie fun is en oplossingen biedt voor vraagstukken in o.a. gezondheidszorg, mobiliteit en duurzame energie.


Een spannende line-up op één centrale locatie
De organisatie van het festival kiest voor een compacte line-up op één centrale locatie van 15 tot en met 19 juni: Klokgebouw Eindhoven. Ook een ‘central area’ én de toevoeging van music & gaming passen bij de vernieuwde opzet. Binnenkort maakt het festival de complete line-up bekend, maar we weten nu al dat ‘volwassen’ events – zoals Night of the Nerds en de Quiz Night XL - onderdeel zijn. Houd deze website in de gaten voor de line-up van 2022!