Resultaten
Terug
vr 17 jun 2022

Hidden Garden 2022 komt naar het Ketelhuisplein!

Hidden Garden ‘22
Welcome to the City!

Op 20 augustus mogen we ein-de-lijk weer helemaal los tijden Hidden Garden Festival ‘22 en na 2 jaar noodgedwongen pauze kunnen we wel stellen dat we er meer dan klaar voor zijn om de schade eens flink in te halen!

Hiervoor hebben we echter wel wat bergen moeten verzetten want waar er na 2 jaar corona eindelijk licht aan het einde van de tunnel leek te zijn, kregen we onlangs van de gemeente Eindhoven te horen dat er in 2022 géén evenementen plaats mogen vinden in het Philips de Jongh Park. 

Geloof ons als we zeggen dat we met stomheid geslagen waren en écht álles op álles hebben gezet om de gemeente op andere gedachten te brengen maar toen duidelijk werd dat zij niet voornemens waren hun visie te herzien hebben we ál onze tijd en energie gestopt in het vinden van een nieuwe locatie.

Hidden Garden Festival strijkt neer op Strijp S
En dat is gelukt! Deze zomer gaat Hidden Garden namelijk de stad in en laten we midden tussen de bijna 100 jaar oude fabrieksgebouwen op Strijp S in Eindhoven de grootste stadstuin van Nederland verrijzen. Tegen een achtergrond van industriële iconen en betonnen kolossen als het Klokgebouw, het Ketelhuis en de oude Machinekamer van Philips zal Hidden Garden voor de gelegenheid worden omgedoopt tot “Hidden Garden in the City” en een groene oase creëren waar ze in Babylon jaloers op zouden zijn!

Line-up
We zijn enorm blij dat we de volledige line-up intact hebben kunnen laten en dat betekent dat je verspreid over onze mainstage, techno-arena en progressive area kunt genieten van de volgende DJ’s die al 2 jaar staan te trappelen om bij Hidden Garden de wei in te mogen:

Nic Fanciulli, Marco Bailey, Patrice Baumel
Karotte, Nakadia, De Sluwe Vos, Miss Melera, Juan Sanchez
Anna Reusch, Remy Unger, VNTM Live, Budakid
STVN, Ivo Foreal en Claudio

Afterparty in het Klokgebouw
Je hebt afterparties en je hebt de afterparty die wij dit jaar voor je in petto hebben want geloof ons: Dit wordt er één van een hele andere orde en op een locatie om je vingers bij af te likken. Onze ultra-dikke after vindt dit jaar namelijk plaats in…het Klokgebouw!

Eigenlijk kun je het bijna geen afterparty noemen maar eerder een extra area in de vetste indoor-locatie van Eindhoven die we na afloop op letterlijk 3 stappen van het festivalterrein open zullen gooien. 

Géén gedoe dus om op de fiets of met de taxi nog naar de club te komen maar naadloos tot 04:00 doorknallen op de dikste DJ’s van Hidden Garden die we later bekend zullen maken. 

Voor deze after heb je wel een apart ticket nodig en omdat er géén plaats is voor álle Hidden Garden gangers is dit aantal beperkt. Houd daar dus rekening mee en koop nu alvast je kaartje want deze wil je zeker niet missen.

Extra tickets voor Hidden Garden in the City én de after in het Klokgebouw
Omdat bijna iedereen die in het bezit was van een ticket voor de editie van ‘20 of ‘21 zijn of haar kaartje heeft bewaard, was Hidden Garden ‘22 al op voorhand tot de nok toe uitverkocht. 

Maar…. De verhuizing naar Strijp S geeft ons de mogelijkheid om nog een paar extra bezoekers toe te laten dus ben of ken je iemand die nog niet in het bezit is van van een kaartje dan bieden we nog 1 állerlaatste kans om er toch bij te zijn. Wacht echter niet te lang want het aantal is zeer beperkt en op = écht op.
Zowel de extra voorverkoop van de reguliere tickets als de voorverkoop voor de afterparty start op woensdag 18 mei om 12:00

Was je al in het bezit van een ticket voor het festival van ‘20 of ‘21, dan hoef je niets te doen en wordt deze automatisch omgezet naar de editie van 2022. Tevens ontvang je dan volgende week automatisch een mail met daarin een link die je kunt gebruiken om tegen gereduceerd tarief tickets voor de after in het Klokgebouw te kopen.

Heb je nog geen tickets óf wil je alleen naar de after komen? 
Dan kun je vanaf woensdag 18 mei 12:00 de volgende tickets bestellen:

– Festival Ticket: Hidden Garden in the City – € 45,- (incl. fee)
– Combi Ticket: Hidden Garden in the City + Afterparty in het Klokgebouw – € 60,- (incl. fee)
– Afterparty Ticket: Hidden Garden in the City afterparty in het Klokgebouw – € 17,50 (incl. fee)