Resultaten
Terug
do 09 dec 2021

Iedereen verdient een leuke kerst met een cadeautje!

Iedereen verdient een leuke kerst met een cadeautje!

In de regio Eindhoven leven 1200 gezinnen onder de armoedegrens. Deze gezinnen kunnen zich geen extraatjes veroorloven tijdens de feestdagen. Ontvang jij een kerstpakket vol producten die je uiteindelijk toch weggooit of heb jij nog een overvloed aan speelgoed thuis liggen in een doos? Doe dan mee aan het initiatief ‘Redjekerstpakket’ en lever je kerstpakket en/of speelgoed in bij Het Klokgebouw op 20, 21 of 22 december! Samen kunnen we veel arme gezinnen in Eindhoven toch een leuke kerst geven!

 

Hoe kan je helpen?
Lever 20, 21 of 22 december je kerstpakket (of een gedeelte ervan) en/of speelgoed tussen 15.00 en 19.00 uur in bij Het Klokgebouw op Strijp-S. Ook als je geen kerstpakket gekregen hebt om weg te geven, kun je helpen! Vul een doos met leuke producten of speelgoed om de gezinnen een gelukkige kerst te geven en een warm hart onder de riem te steken!

  • Maandag 20 december: 15:00 – 19:00 uur
  • Dinsdag 21 december: 15:00 – 19:00 uur
  • Woensdag 22 december: 15:00 – 19:00 uur

Na ontvangst worden de kerstpakketten door de voedselbank opgehaald en uitgedeeld.

Wanneer je een pakket komt afleveren, krijg je een wenskaart waarop je een boodschap voor de ontvanger kan achterlaten. Zo maken we het nog extra bijzonder en persoonlijk voor de ander.

Wil je graag nog een extra steentje bijdragen als individu of als bedrijf? Neem dan contact op met Redjekerstpakket via redjekerstpakket@gmail.com.