Resultaten
Terug
wo 10 feb 2021

Informatie omtrent COVID-19

Vanwege de coronamaatregelen kan het gebeuren dat evenementen worden verplaatst of geannuleerd. Informatie over een verplaatst of geannuleerd evenement is terug te vinden in onze agenda. Op deze pagina proberen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van wat de actuele coronamaatregelen betekenen voor jouw bezoek aan het Klokgebouw.

Update 3 maart:

Deze maand zullen praktijktesten (fieldlabs) in de vorm van twee concerten en twee festivals plaatsvinden. Deze vinden niet plaats in het Klokgebouw maar bieden uiteraard enigszins perspectief voor de toekomst van de cultuurhallen. We hopen dat deze praktijktesten een positieve bijdrage kunnen leveren aan de veilige heropening van de sector. Tot die tijd zullen er nog geen evenementen plaatsvinden in het Klokgebouw.

Wel zijn de tickets van verplaatste evenementen sinds 17 februari 26 maanden geldig in plaats van de 13 maanden uit de oorspronkelijke regeling. Dit geldt voor evenementen die zowel voor als na 17 februari verplaatst zijn. Daarnaast zijn uitgegeven vouchers 24 maanden in plaats van 12 maanden geldig.

Update 2 februari:

Dankzij de extra maatregelen moeten alle podia tot 2 maart dicht voor publiek. Dit betekent dat er tot die tijd geen evenementen plaats zullen vinden in het Klokgebouw. Kijk in onze agenda wat dit betekent voor het evenement dat je wilt bezoeken. Hou verder de website en de socials in de gaten voor actuele informatie en nieuwe data.