Resultaten
Terug
wo 15 mei 2024

Jams & Gems Festival

 

The Ruggeds presenteren 24-karaat acts tijdens Jams & Gems Festival
 

Eindhoven, 29-06-2024

Jams & Gems Festival en World Breaking Classic zijn terug! Op zaterdag 29 juni bruist het Ketelhuisplein met muziek, dans, kunst en heerlijke hapjes, allemaal samengebracht onder het thema "Digging For Gold". Een unieke gelegenheid om de verborgen parels van de stad te ontdekken. Een hoogtepunt van het festival is World Breaking Classic, waar de beste dansers ter wereld de strijd met elkaar aan gaan tijdens de grootste 2vs2 Breaking battle van het jaar. Op zaterdag krijgen deelnemers bij Jams & Gems de laatste kans om zich te kwalificeren voor de finale die op zondag plaatsvindt in het Klokgebouw. 

Het festival wordt georganiseerd door The Ruggeds, meervoudig wereldkampioenen Breaking die als ware schatgravers unieke parels hebben verzameld tijdens hun reizen over de hele wereld. Hun missie: deze parels jaarlijks tentoonstellen op het Jams & Gems Festival. 

''Het mag duidelijk zijn: dit festival maakt zijn naam Jams & Gems meer dan waar en kan uitgroeien tot “de allergrootste parel” van wat er aan Eindhovense festivals wordt georganiseerd.'' - Theo Visser, 3 voor 12 VPRO

Het dagprogramma is gratis te bezoeken, de kaartverkoop voor het avondprogramma en de WBC finale start deze zondag 24 maart, Met de kortingscodes SUPEREARLYJG en SUPEREARLYWBC gaan de eerste 24 kaarten eruit voor maar 0,24 cent!


Jamcycle
Om de stad alvast warm te maken voor het festival, wordt op 24 mei een pop-up party georganiseerd die zich verplaatst door de stad met de legendarische Jamcycle. Iedereen is welkom om aan te haken en Eindhoven te laten zien wat haar te wachten staat, meer info over route en planning via de website en Instagram. Vorig jaar is 3 voor 12 met ons mee gegaan en heeft daar het volgende over geschreven: Jams & Gems Festival: een cadeautje voor de stad