Resultaten
Terug
wo 26 apr

Klokgebouw zoekt stagiair(e)!

Het Klokgebouw is op zoek naar een stagiair(e) Evenementen vanaf september 2017. Wij zoeken iemand die gemotiveerd, zelfstandig en enthousiast is. Het gaat om een meewerkstage.

Wij bieden jou een kijkje in de keuken bij de organisatie van evenementen, de top van Nederland als het gaat om de organisatie van concerten, festivals, en business events maar ook kleinschalige kunstprojecten, foto-exposities en theatervoorstellingen komen voorbij. Als stagiair(e) krijg je de mogelijkheid om van al deze partijen van A tot Z te zien hoe de evenementen in het Klokgebouw tot stand komen en je bent in staat je netwerk met eerder genoemde partijen uit te breiden.

Als stagiair(e) assisteer je bij de programmering van de evenementenhallen, ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en verzorging van de publiciteit van alle evenementen en assisteer je het beheer van de evenementenhallen.

De stageperiode loopt van september tot januari 2017. Reageren kan tot eind mei!
Stuur een mailtje naar info@klokch.nl waarin jij jezelf voorstelt, jouw motivatie geeft en jouw CV toevoegt als jij denkt dat jij het in je hebt om de nieuwe stagiair(e) te worden.